EgeAlya al benden de o kadar açlıktan da midem bulanmasa sabahtan akşama kadar hiçbişey yemeem

Duygushn1 22 haftalık olduk henüz kilo almadım ama yarım dünya Bi göbüşe sahibim şu an normal besleniyorum aslında şimdi almadığım kiloları son aylarımda bol bol alacağım galiba

Duygushn1 bol su içiyorum canım birde kesinlikle Makarna,pilav türü ve beyaz ekmek yemiyorum şekeri henüz kesemedik onuds gebelik şekeri çıkınca kullanmamaya özen göstericem abur cubur tatlı uzak durun

Duygushn1 öyle bir şey hiç konuşmadık düzenli kontrolede gidiyorum ama öyle bir sohbet geçmedi aramızda daimi kilo kontrolü yapılıyor bu ara arayı açtım ne olduysa o arada oldu. Muhtemdl 19 mayısts gıtcem o zmn söler belki tahminim

27 haftalık hamileyim aç karnına 1. 5 - 2 kilo arası gidip geliyor

Duygushn1 ben 24.haftadayim 18e kadar hic almadim sonra jet hiziyla 7 kilo aldim simdi de devam ediyorum cok takilmamak lazim hamileyiz sonuçta Alicaz yani

Duygushn1 her şekilde veriyosun azimli olmak yetiyor zaten o kosusturmada anlamazsin bile

Duygushn1
Daha başlardasın üzülmene gerek yok ben 27 haftalıgım 11 kilo aldım fazla aldım ama elimizde olmuyo kilo konusu malesef herkesin bünyesi farklı. Su içsem yarayan bi tipim var zaten balık etliydim simdi bide bebekten dolayı ellerim ayaklarim bile kilo aldı yanii

Duygushn1 çabuk veren bünyem var neyseki daha öncede olmuştu hemen verdim buda gider inşallah 😊

Duygushn1
    Yapcak bisey yok valla aç kalamıyorum 😂 az az sık sık sağlıkli şeyler yemeye gayret gösteriyorum bebeğe zarar gelmesin seker tansiyom çikmasında kiloyu veririz bi sekilde 😇

Kubra-1234 28 canım . 28 e kadar 2 kilo anca almıştım . Hatta almamıştım bile . Sonra birden iki haftada 3 kilo aldım . Baktım olmayacak böyle akşamları biraz kontrollü yemeye çalıştım . 2 kilo daha eklendi .