Kızlar kaç kilo aldınız ya
EgeAlya al benden de o kadar açlıktan da midem bulanmasa sabahtan akşama kadar hiçbişey yemeem
Duygushn1 22 haftalık olduk henüz kilo almadım ama yarım dünya Bi göbüşe sahibim şu an normal besleniyorum aslında şimdi almadığım kiloları son aylarımda bol bol alacağım galiba
Duygushn1 bol su içiyorum canım birde kesinlikle Makarna,pilav türü ve beyaz ekmek yemiyorum şekeri henüz kesemedik onuds gebelik şekeri çıkınca kullanmamaya özen göstericem abur cubur tatlı uzak durun
Duygushn1 öyle bir şey hiç konuşmadık düzenli kontrolede gidiyorum ama öyle bir sohbet geçmedi aramızda daimi kilo kontrolü yapılıyor bu ara arayı açtım ne olduysa o arada oldu. Muhtemdl 19 mayısts gıtcem o zmn söler belki tahminim
Duygushn1 32+5 🤰54 kaldım şuan 75 kiloyum 🙈
27 haftalık hamileyim aç karnına 1. 5 - 2 kilo arası gidip geliyor
MucizeAnnesii kaçıncı haftadan sonra hızlı almaya başladınız
EymenAli21 anaam nasıl vercez kiloları 😄
balbocegim27 ay inşallah öyledir
Duygushn1 her şekilde veriyosun azimli olmak yetiyor zaten o kosusturmada anlamazsin bile
minnosanniss aynen hersey bebegımız için bakalım bellki 75 te olurum😂😂😂
Duygushn1
Daha başlardasın üzülmene gerek yok ben 27 haftalıgım 11 kilo aldım fazla aldım ama elimizde olmuyo kilo konusu malesef herkesin bünyesi farklı. Su içsem yarayan bi tipim var zaten balık etliydim simdi bide bebekten dolayı ellerim ayaklarim bile kilo aldı yanii
Nurgullmom ben de balıketliyim valla işimiz çok zor ben de senin gibi olurum herhalde
Duygushn1 çabuk veren bünyem var neyseki daha öncede olmuştu hemen verdim buda gider inşallah 😊
Duygushn1
Yapcak bisey yok valla aç kalamıyorum 😂 az az sık sık sağlıkli şeyler yemeye gayret gösteriyorum bebeğe zarar gelmesin seker tansiyom çikmasında kiloyu veririz bi sekilde 😇
Kubra-1234 28 canım . 28 e kadar 2 kilo anca almıştım . Hatta almamıştım bile . Sonra birden iki haftada 3 kilo aldım . Baktım olmayacak böyle akşamları biraz kontrollü yemeye çalıştım . 2 kilo daha eklendi .
Duygushn1 şeker yükleme testi mutlaka yaptır bebeğin suyu ilerde şeker yüzünden fazla olabilir
gizemercanoglu neden öyle dediniz