Duygushn1 öyle bir şey hiç konuşmadık düzenli kontrolede gidiyorum ama öyle bir sohbet geçmedi aramızda daimi kilo kontrolü yapılıyor bu ara arayı açtım ne olduysa o arada oldu. Muhtemdl 19 mayısts gıtcem o zmn söler belki tahminim

27 haftalık hamileyim aç karnına 1. 5 - 2 kilo arası gidip geliyor

Duygushn1 ben 24.haftadayim 18e kadar hic almadim sonra jet hiziyla 7 kilo aldim simdi de devam ediyorum cok takilmamak lazim hamileyiz sonuçta Alicaz yani

Duygushn1 her şekilde veriyosun azimli olmak yetiyor zaten o kosusturmada anlamazsin bile

Duygushn1
Daha başlardasın üzülmene gerek yok ben 27 haftalıgım 11 kilo aldım fazla aldım ama elimizde olmuyo kilo konusu malesef herkesin bünyesi farklı. Su içsem yarayan bi tipim var zaten balık etliydim simdi bide bebekten dolayı ellerim ayaklarim bile kilo aldı yanii

Duygushn1 çabuk veren bünyem var neyseki daha öncede olmuştu hemen verdim buda gider inşallah 😊

Duygushn1
    Yapcak bisey yok valla aç kalamıyorum 😂 az az sık sık sağlıkli şeyler yemeye gayret gösteriyorum bebeğe zarar gelmesin seker tansiyom çikmasında kiloyu veririz bi sekilde 😇

Kubra-1234 28 canım . 28 e kadar 2 kilo anca almıştım . Hatta almamıştım bile . Sonra birden iki haftada 3 kilo aldım . Baktım olmayacak böyle akşamları biraz kontrollü yemeye çalıştım . 2 kilo daha eklendi .

Duygushn1 Ben de 10 kilo aldım toplamda 27. Haftadayim . İlk trimesterda almıyor da insan sonra iştah bı açılınca jet hızıyla resmen. Ama kısıtlamalar ve ramazan da ekledi aksam gece yiyip de üstüne hareketsizlik. Ramazanda 3 kilo aldım . Yarından itibaren az ve sık yiyerek dengeler inşallah rakamı çok yukseltmeden doğuma girerim🤰

Duygushn1 16 kilo aldım ben. 10 kilosunu doğumdan sonra 2 haftada verdim dert etmeyin kiloyu zaten emzirdikce gidiyor

74 le hamile kalmıştım bulantı kusma dan 70 e indim toparlayınca kilo almaya başladım 77 yim suan 27.haftada