Duygushn1 Duygucum ben 68 kilo ile başladım 12+0 şuan 84 günlüğüm ilk trimester 5-6 gün sonra bitecek. Yani herhün tartıldım baktım aldım başımı gidiyorum. 70-71 i gördüm. Sonra son 1 ayda ekmek yemegı kesınlıkle bıraktım. Ama makarna pilav vs yedım bol bol meyve sbahları bazen müsli yogurtla iyi beslendım. Bu son 1 ayda daimi günde ortalama 4 km yürüdüm dışarı çıkamadam bile evde yürüme bandı var 3-4 km hızla yavaş yavaş 1 saat yürüdüm. Her sabah kalktıgımda tartıldım. 68 ile başladım 71 gördüm 3 kilo almıştım. Ama verdim kiloyu şuan 67.5 kilodayım. Aklıma her geldıgında zorluyorum kendımı gırtlamı eksık etmıcem ama zorlada olsa yavaş yavaş yürücem diye şartladım kendimi. En azında kilomu koruyayım diyorum. Benım böyle oluyor

Duygushn1 bende 100 kg ile hamile kaldım canım diyet ile devam ediyorum yürüyüş yapıyorum şuan 3 kg aldım 26.haftamdayim

Valla bende 15+5 deyim 52 ile hamile kaldım şuan 56 yım sonum ne olacak acaba 😂

Sltnbyzt bende sizin gibi olacağım bence 52 kilo ile başladım 18+4 ün şuan 59 um 7 kilo almışım şimdiden diyorum 70 i bulacağım kesin 😂 üzülmeyelim ya bebeğimiz için herşey 😇

Duygushn1 kız 65kilo mu eblenmeden önce 65olsam bana yeter diyodum 😂 75le hamile kaldım ben düşün 😅

Duygushn1 bugun hastanede bi kadinla konuştum 27 kilo almis 40 i çıktığında hepsi gitmiş odemdi dedi ellerim ayaklarım balon gibiydi dogum kilosu kolay gider seninde odemin cok dedi bana moral oldu

Bende 34 haftalığım 5 kilo aldım. Bu ikinci hamileliğim ilkinde toplam 16 almıştım. İlkinde genel olarak fazla alınıyor diyebiliyorum.

Birmutluanne2 37haftayım ben pandwmiden dolayı hiç evden çıkıp yürüyüş yapamadım çok hareketsiz kaldım onada bağlıyorum bu durumu ve çok acıkıyordum ara öğünlerde meyve yoğurt tarzı şeyler yedin aslında fakat 20 kilo aldım 😣 bebeklerimiz sağlımlı olsunda zayıflarız yine sezeryan olacağım birde ben

34+4 haftalığım 12 kilo aldım 🙈doğuma kadar 17 olur bence

Duygushn1
      29+1 haftalık hamileyim 5 kg aldım bünye meseli bu sıkmayın canınızı verirsiniz yine fakat size tavsiyem son aylarda insan birden kilo alıyor ben 20 haftaya kadar almadım sonra birden aldım 🤷‍♀️

16+4 düm hiç kilo almadım hala 55 kiloyum ve bu yüzden çok ağlamıştım ama doktorum içimi rahatlattı haftasına göre boyu ve kilosu gayet iyiymiş oğluşumun 💙

Duygushn1 13+6 haftalık hamileyim ☺️ 62 kilo ile hamile kaldım 59a düştüm,şimdi 1 kilo almışım 60 kiloyum 🤗

Duygushn1 bnde kilo aldım sanirim 11 haftalığim iştahım çok açık sürekli biseyler yiyiyorum

Of galiba bende çok alıyorum çevrem yok diyo ama 69 la başladım 66 ya düştüm üç hafta önce 75 olmustum şimdi 28 in içindeyim bakalım ne olduk bir hafta sonda kontrol var 172 boyum bu arada 😔

17 haftaligim mide bulantilarindan zayifliyorum henuz almadim