Ben daha 11 haftalık hamileyim ama göbeğim önden gidiyor çokta yemiyorum mide bulantılarım daha yeni geçti ama 2 kg almışım. Doktorum ilk 3 ay kilo alma dedi ama canım çok sıkkın :()
Kızlar kaç kilo aldınız ya
Duygushn1 canınızı sıkacak bi durum yok sağlıklı beslenin bebeğe yarayışlı şeyler yiyin kilo bu alınırda verilirde, ben şuan 38+5 hamileyim 20 kilo aldım, üzülmüyorumda önemli olan bebeğimin sağlığı, doktorlarda 9-12 kilonun normAl olduğunu söylüyorlar ama bu bünye meselesi.
Ygmrtlerli ya zaten hayatım diyetle geçiyordu şimdi böyle bebek yüzünden değil de kilodan göbeğim çıkınca kim bilir kaç kilo alıcam dedim. Sizin boy kilo kaçtı
Duygushn1 73,5 ile hamile kalmıştım ilk aylarda 69,5-70 ' e kadar düşmüştüm 25 haftalıkken 72,7 olmuştu kilom dün 29 haftalıkken kontrole gittim ve kilom 76 olmuş ve üstüne birde gebelik şekeri çıktı diyet verdi doktorum 🥺🥺 şuan 29+1 haftayiz
Duygushn1 11 haftalığım 53 ile hamile kaldım 54 üm şuan . Karnım baya çıktı kendimi daha fazla kilo almış gibi hissediyorum 🤣
BegumIscanTunc valla hiç kilo almamışsınız nasıl besleniyorsunuz peki bana da fikir olsun
Azramina21 ay keşke ben de 50 kg olsam ne şanslısın 😂
16 haftayım 67 ile hamile olduğumu öğrendim şu an 69 kiloyum umarım öyle davam eder🙏🙈😇😊🤣
Duygushn1 30 haftaligim 13 kilo aldim artik takmiyorum bünye meselesi bebis sağlıklı olsun da hic önemli değil. Takilmayin bence
Ygmrtlerli bende aynı şekilde 37 haftadayım 20 kilo aldım doğumada 2 hafta daha var
37 haftalık hamileyim 50 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyum 😒😪
6 ayda 8 kilo alan ben 😭
8 haftalığım kilom aynı ama göbeğim çıktı anlamadım bende ama takmıyorum sağlıklı olsun da 🥰