Duygushn1 canınızı sıkacak bi durum yok sağlıklı beslenin bebeğe yarayışlı şeyler yiyin kilo bu alınırda verilirde, ben şuan 38+5 hamileyim 20 kilo aldım, üzülmüyorumda önemli olan bebeğimin sağlığı, doktorlarda 9-12 kilonun normAl olduğunu söylüyorlar ama bu bünye meselesi.

Duygushn1 2 ayda 2 kilo almışsın normal fazla almamışsın ama dikkat et almamaya çalış yani iç karnın dardır o yüzden çabuk çıkmıştır

Ygmrtlerli ya zaten hayatım diyetle geçiyordu şimdi böyle bebek yüzünden değil de kilodan göbeğim çıkınca kim bilir kaç kilo alıcam dedim. Sizin boy kilo kaçtı

depsizoo of valla ne bileyim 2 ayda da göbek yapmam diye düşünmüştüm bi miktar üzüldüm :)

Duygushn1 73,5 ile hamile kalmıştım ilk aylarda 69,5-70 ' e kadar düşmüştüm 25 haftalıkken 72,7 olmuştu kilom dün 29 haftalıkken kontrole gittim ve kilom 76 olmuş ve üstüne birde gebelik şekeri çıktı diyet verdi doktorum 🥺🥺 şuan 29+1 haftayiz

Duygushn1 bende 12+3 oldum 2 bucuk kilo almisim. Benimde göbeğim cok hafif çıktı

Rusen96 inşallah çok almayız ya doktorda tartıya çıkınca geriliyorum 😄

16 haftayım 67 ile hamile olduğumu öğrendim şu an 69 kiloyum umarım öyle davam eder🙏🙈😇😊🤣

Duygushn1 30 haftaligim 13 kilo aldim artik takmiyorum bünye meselesi bebis sağlıklı olsun da hic önemli değil. Takilmayin bence

Ygmrtlerli bende aynı şekilde 37 haftadayım 20 kilo aldım doğumada 2 hafta daha var

8 haftalığım kilom aynı ama göbeğim çıktı anlamadım bende ama takmıyorum sağlıklı olsun da 🥰