MucizemiBekliyorum Caney01 tesekkurler canim :) Allah razi olsun insallah Rabbim herkesin yardimcisi olsun
Denizliche MucizemiBekliyorum çok güzel geçmiş süreç gözlerim dola dola okudum ,Allah uzun sağlıklı şanslı bir ömür versin evladına acısını göstermesin hep iyilerle karşılaştırsin ,darısı bizlere inşallah
TubaaDgnBulutlar MucizemiBekliyorum maşallah ne güzel anlatmişsınız inşallah bende zamanım gelince böyle anlatırım rabbim size bağışlasın bebişinizi🙏🏻😍😍
tugbaaltun44 MucizemiBekliyorum gozunuz aydin saglikla buyusun insallah 🤲🏻💕doktorunuz kimdi acaba ben de oraya mesut beye gidiyorum da masallah dogumunuz cok guzel gecmis korkum gecti hikayenizle☺️
brlnhrmk oy maşallah anneli babalı sağlıkla büyüsün inş kuzucuk. darısı bize böyle güzel doğum nasip etsin rabbim hepimize
FermnGulstn MucizemiBekliyorum maşallah rabbim daima sağlık huzur neşe versin sizede hepimizede. Yalnız Dikatimi çeken nokta doğumunuz ne hoş geçmiş öyle. Doktor da sıkıcı soğuk biri değilmiş belli. Keskeeeee bütün doktorlar hep böyle olsa :(
MucizemiBekliyorum FermnGulstn tesekkurler :) evet aynen öyle oldu ekip harikaydi Allah hepsinden razi olsun hem ben onlari hem onlar beni rahatlattilar 😂
Sedtry Bu postu okuduguma cok sevindim🙏🏼 Aynı hastaneye gidiyorum. Dr’unuz kimdi acaba? Benim sürecim normal ilerliyor ama panikten spinale yönelebilirim. Ameliyat sonrasi ilk ayağa kalkis ve ya ağri kesiciler olmadan sonrasi nasildi? Cok ağrili oluyor mu?
MucizemiBekliyorum Sedtry doktorum diler hanim. Zaten ayaklarimin acilmasi bikac saati buldu sonrasinda hemsireler yardimiyla azicik zorlanarak ayaga kalkabildim ilk gece zorlandim ama sonrasinda alistim saat basi yurumek iyi geliyor esimle surekli koridorda turladik