MucizemiBekliyorum Sedtry doktorum diler hanim. Zaten ayaklarimin acilmasi bikac saati buldu sonrasinda hemsireler yardimiyla azicik zorlanarak ayaga kalkabildim ilk gece zorlandim ama sonrasinda alistim saat basi yurumek iyi geliyor esimle surekli koridorda turladik
[silindi] MucizemiBekliyorum hoş gelmiş gözünüz Aydın 🤗maşallah rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla büyütün🙏😍😍
Elifserkan Allah size bağışlasın evladınızı maşallah 😆 bende oğlumla 16 haftalığım sezeryan olucak ama spinal düşünmüyorum omuz ağrısı büyük ihtimal ondan kaynaklı olmuştur.. benim 3. Doğumum olucak 2. Sezeryan olduğundan tecrübeliyim tekrardan gözünüz aydın
MucizemiBekliyorum Elifserkan anestezist kontrole geldiginde igneden mi kaynaklandi die sorular sordu ama gaz cikardim flan deyince tutulmustur muhtemelen dedi agri kesici krem sicak su torbasi vs koydurttu cok sukur gecti cok fenaydi
nerminbocek2017 Allahım bu nasıl güzel bir doğum hikayesi😍 rabbim bizede hayırlısıyla bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
SudeUu MucizemiBekliyorum rabbım bundan sonra yüzünüzu güldürsün sağlık versın hayırlı evlat olmayı nasıp etsın asıl bundn snrası zor 🙏