Merhabalar guzel annişler ben doğumumu yaptim 39+9 da çok şükür, melegim yanımda uyuyor suan ☺️
Normal de program a göre de sat a göre de günümüz 23 haziran di. 22 sinde doktor kontrolum vardi suyumuz sinirdaydi zaten, her gun gorcem artik seni demisti buraya da yazmistim. Sabah gittik asistani doktor öglene kadar ameliyatta dedi bizde eve döndük ögleden sonra gittigimde yanimda birtek annem vardi nst falan derken doktor beklemenin anlami yok bugun alalim dedi tabi ben şok 😳 hemen mi dedim eşimi bi ariyim dedim eşimi aradigimda istemsiz ağlamaya basladim cabuk gel doktor doguma alcakmis dedim o da neye ugradigini sasirdi tabi bide o benden daha cok normal dogum olmasini istiyordu morali bozuldu da biraz ☺️ ama bebegimizin sağligi herseyden önemliydi cunku kalp atislarinda da ritim bozuklugu cikmisti biraz ☹️ neyse gittim doktorun yanina eve gitmek icin musade istedm en son ne yedigimi sordu 1 saat önce nst ye girmeden pop kek yedim dedim ve malesef yedigim o kek bizim ameliyati aksam 8 e sarkıttı 🤨 evim yakin geldim son hazirliklar falan derken ordu seklinde hastaneye girisimizi yaptik 😂 odamizi süsledik hep bi koldan sonra hasta bakici vakit tamam gidiyoruz dedi zaten heyecanim çeneme vurmustu herkese laf atmalarim kahkahalarim hic durmadi 😎( kendimi öyle teselli ettim) ameliyathaneye girdik spinal anestezi istedigimi hatirlattim vs doktorum geldi ellerimden tuttu ve anestezist harika sekilde ignemi yapti 0 acı...😎 telefonlarinin sarjlari bitmis diye sarki acmadilar bende habire bi müziginiz bile yok diye takildim onlara sonra doktorum
O sen olsan bariii diye basladi sarki söylemeye 😛 bende ellerim bagli tempo tutuyordum çenem durmuyodu tabi dikislerim guzel olsun hocam tamam mi diyorum merak etme süper yapicam falan diyo o da bana son ameliyat benimdi herkes acıkmis eve gitmeyi bekliyolardi bende açımm diye bagiriyorum 😂 hep sorular sorup durdum kestinizmi bitti mi bebek niye aglamiyo 😛 sonra bi baktim saat 20:20 de doktorum yukardan oglumu gosterdi yavrum nasil agliyo temizleyip getirdiler fotograflarimiz cekildi ben basladim bu sefer aglamaya evlat kokusu dünyaya bedelmis 🙏🏻 goturduler sonra yarim saat civari benim dikislerim sürdü doktorum o sirada kendi telefonundan sarki actirmisti sonunda 😍 bitti dediler esim annemler babamlar kapida beni bekliyolardi gülerek ciktim girdigim gibi sadece istem dısı titremem oldu 1 saat falan aslinda üsümemistim ya da hissetmedim ama 2 gün omuz agrisi cektim tutulmus soguktan 😔 cok sükür suan sadece biraz dikislerim sizliyor bide emzirirken göğsüm aciyor oglumun cekim gücü kuvvetliymis hemsire ablalari öyle dedi 😀 (masallah) uzun yazdim helal edin ben hep uzun hikayeleri okumayi severdim burda ☺️ bu arada taburcu oldugum gün pazar gunu gittik oy bile kullandik esimle 5 dk 😂 ben pijamali, okulda herkes şok 🤦🏻‍♀️ bizim sürecimizde böyle gelisti kizlar darisi bekleyenlerin isteyenlerin basina 🙏🏻😘
    adm bu tartışmayı sabitledi.