Belinayinannesi19 insallah :) Allah yardimcin olsun seninde canim
Merhaba Dünya😎 ben geldim.22.06.2018
MucizemiBekliyorum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah peki sormak istiyorum sonda ne zaman takıldı spinal vurulunca mı önce mi acıyor mu sonda bir de lavman yaptılar mı canım
Darısı biz diğer hamişlere inşallah🙏 Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın🙏🙏 hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. allahım sağlık sıhhat sizinle birlikte uzun ömürler versin 🙏
MucizemiBekliyorum Rabbim analı babalı buyutsunnn Çok güzel anlattın ve çok guzel bi dogum Olmuş darısı TÜM bekleyenlerın başına😀
MucizemiBekliyorum güzel bi doğum hikayen olmuş fakat aniden gelişen sezeryanla olması kötü olmuş ya bizimde 45 günümüz kaldı dün doktor kontrolüne gittik bebegimiz çok iyi çok sağlıklı 2 hafta sonra 10 temmuzda bi daha gel dedi tekrar bi nst ye sokalım dedi bakalım gidicez ondan sonra bi daha gidicez çatı muaynesi yapicak normal doguma uygunsa açtım 10 agustosu bekliycez catim darsa sezeryan günü vericek kafasi aşağıda ama bakalım herşeyin en güzeli olsun hayırlısı olsun sağlıkla herkes kucagina alsın suan 2.500 g topluyuz maşallah aynı annesinin küçüklüğü benim oğlum 🤗💙🙏
Allah anali babali buyutsun ne guzel bir dogum olmus benimde 39+2 ne zaman gelicek bilmiyorum sabirsizlaniyorum boyle hikayeleri okuyuncada cesaretleniyorum 😊
MucizemiBekliyorum Allah sağlıkla uzun ömürler versin inşAllah bnmde iki gün sonra genel sezeryan korkum çok var umarım sizin gibi az ağrılı rahat bir doğum gerçekleşir🙏🏽
MucizemiBekliyorum
Âmin insaallah darısı bizlere siz de ne güzel kavuşmuşsunuz bebeginize sağlıklı sıhhatli büyütün insaallah ☺
Âmin insaallah darısı bizlere siz de ne güzel kavuşmuşsunuz bebeginize sağlıklı sıhhatli büyütün insaallah ☺
MucizemiBekliyorum sağlıkla büyüt canım
MucizemiBekliyorum j hayirlı olsun allah analı babalı buyuysun bse merak ettim sorabilirmiyim dogumdan once catı muanesi olmusmuydun acaba
MucizemiBekliyorum benimle aynı gün doğmuş 22 haziran 😍maşallah
MucizemiBekliyorum bi doğum hikayesi ancak böyle icten guzel anlatılırdı supersin rabbim bebisini bagislasin sana cok geçmiş olsun darısı bütün hamişlere inşallah hayirlisiyla rabbim o dr kapıda hickimseyi birakmasin amin 🙏🙏🙏🙏😙
Gfrn lavman yapilmadi sonda igneden sonra takildi canim hatta acicakmi diye cok sordum ama 0 acı ☺️
AhmetPelinKl amin Allah razi olsun canim darisi basiniza :)
ZeynepDemiraglar Allah razi olsun canim amin insallah :)
Alimsinem tesekkurler, masallah :) hakkinda hayirlisi olsun insallah canim Rabbim yardimcin olsun
Mrversnmz Allah razi olsun saglikla gelsin bebisin canim :) bende dogsun artik diyodum hep
Hande2017 tesekkurler :) Allahim yardimcin olsun insallah canim
Alimm tesekkurler canim :)
Ebru12 evet canim 37. Haftada olmustumm catin biraz dar gibi demisti sadece doktorum ama dogum seklimiz belli degildi