Darısı biz diğer hamişlere inşallah🙏 Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın🙏🙏 hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. allahım sağlık sıhhat sizinle birlikte uzun ömürler versin 🙏
    MucizemiBekliyorum güzel bi doğum hikayen olmuş fakat aniden gelişen sezeryanla olması kötü olmuş ya bizimde 45 günümüz kaldı dün doktor kontrolüne gittik bebegimiz çok iyi çok sağlıklı 2 hafta sonra 10 temmuzda bi daha gel dedi tekrar bi nst ye sokalım dedi bakalım gidicez ondan sonra bi daha gidicez çatı muaynesi yapicak normal doguma uygunsa açtım 10 agustosu bekliycez catim darsa sezeryan günü vericek kafasi aşağıda ama bakalım herşeyin en güzeli olsun hayırlısı olsun sağlıkla herkes kucagina alsın suan 2.500 g topluyuz maşallah aynı annesinin küçüklüğü benim oğlum 🤗💙🙏
      MucizemiBekliyorum bi doğum hikayesi ancak böyle icten guzel anlatılırdı supersin rabbim bebisini bagislasin sana cok geçmiş olsun darısı bütün hamişlere inşallah hayirlisiyla rabbim o dr kapıda hickimseyi birakmasin amin 🙏🙏🙏🙏😙
        Gfrn lavman yapilmadi sonda igneden sonra takildi canim hatta acicakmi diye cok sordum ama 0 acı ☺️
        • Gfrn bunu yanıtladı.
        • Gfrn bunu beğendi.
          Ebru12 evet canim 37. Haftada olmustumm catin biraz dar gibi demisti sadece doktorum ama dogum seklimiz belli degildi