YelizMami bel agrim normalde de vardir ama dogumdan sonra olmadi basimda agrimadi önlem olarak yine de kahve ve bitter cikolata yemistim
MucizemiBekliyorum gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ya benim doğumuma daha çok var ama şimdiden çok düşünüyorum spnalmi genelin diye Yani biraz korkum var kolay geçtimi sizinki bel ağrısı çok oluyor diyorlar bide o iğne çok acıtıyormu kafamda deli sorular Yani ben genel istiyorum ama fikrim değişebilirdi sizede bi soriyim dedim hikayenizi görünce
    MucizemiBekliyorum
    Öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün minnakı ☺️ Bnde 36+3 teyim bu hafta kontrolumuz var dogum tarihimiz belli olacak sanırım 2 hafta kaldı doktorum bana da spinal anestezi önermisti ama dogumun her türlüsünden korkan biriyim acıkcası 😳 cok takıyorum kafamı degisik rüyalar görüyorum dünyanın sonuymus gib🙈 i.. Ama gercekten yazınız bir nebze de olsa icime su serpti insallah bnde böyle atlatabilirim hayırlısıyla saglıkla rahat rahat 🙏🏼
      Mihraa karar sizin tabiki ama bence genele hic gerek yok ben cok rahattim bi ara nefesim kesilcek gibi oldu 30 sn falan söyledim hemen hava koklattilar aninda gecti tavsiye ederim kesinlikle
      Seyda16 tesekkur ederim Allah razi olsun, ben normal dogum olsun cok istiyodum ama nasipte yokmus, spinal ide siddetle tavsiye ederim cunku hicbise hissetmiyosunuz harika bise bebegi ilk gormenin mutlulugu da apayri ☺️