Nisnisa evet sezeryan doğumda epidural veya spinalse farketmeden yan etki baş ağrısı yapıyor genelde bunuda önlemek ve çya azaltmak için bol kafein tüketmeniz gerek

Ezgice0 allah razı olsun kuzum darısı bu zamanlar sağ salim sizde yaşayın evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah 😍❤️

Herkesin dediği gibi bol kahve bitter çikolata tuketin çantanızda mutlaka olsun

Caglabade evet formda çok okudum yanıma bitter çikolata ve kahve aldım inşallah baş ağrısı felan yaşamam🤲🏻

Edaerdogan amin inşallah canım Allah razı olsun darısı size 😍❤️

Emine46- benim de doğumum 17 Mayıs da çok heyecanlı ben uyuyamam kesin sabaha kadar evde gezinirim 🙈😅😅 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin şimdiden hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🥰

Emine46- cok guzel bir duygu Rabbım kıymet bılecek herkese yaşatsın bu duyguyu. 🤲 Sag saglım kucagınıza alırsını ınsallah. Bnde 7 de hastanedeydim yatışım yapıldı 9 da amelıyathaneye alındım 9.11 de oğlum dogmuştu. Tarifsiz duygu panık yapmayın stres yapacak bı durum yok, 🥰

Emine46- Bol bol ayetel kürsi ve inşirah surelerini okuyun, Rabbim sağlıcakla kavuştursun evladınıza. Kolay, sağlıklı doğumlarınız olsun inşaallah. 😊

1anne-2bebek amin inşallah 🙏 zaten böyle tarifsiz bir duygu içerisindeyim ameliyat ortamını bildiğim için korkum yok ama böyle panik olacak heyecanımda yok normal mi acaba sadece bende mi olıyor anlamadım gitti🙄😂

Mmom amin inşallah Allah razı olsun canım darısı sana olsun❤️🤲🏻🙏

Emine46- sogukkanlısınız demek ki. Normal ama. Ben spinal olmuştum cok korkuyordum iğneden. Şimdi bir sey olmadıgını bılıyorum ama gene korkuyorum. 😃 Yanı suan kendımı daha doguma 2 bucuk ayın var o zaman geldıgınde stres yap sımdı değil diye avutuyorum😃 aslında hıc acı yok hıssetme yok ama iğneden korkum var sadece. Düşünün mesela bu gece bebegınız ıle karnınızdakı son gece 🥰🥰 yarın kavusuyorsunuz. Ay saglıkla gelsın ınsallah 🤲 😍 😍

1anne-2bebek bende böyle diye diye geldik mi sonuna yavrumu sağ salim kucağıma alıp hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin rabbim banada sizede herkese de tek temennim evladıma kavuşmak asker eşiyim eşim suriyede bir yanımda eksik zatenn bu yüzdendir herhalde 😕🙏

Emine46- yaa kıyamam sana ❤️ sımdılık hem anne hem baba oluyorsun evladına.. Rabbım en yakın zamanda eşine de kavusmayı nasıp etsin.. Dualarım senınle olacak 😍