Emine46- Kızlar inşallah sabah 7.30 da doğumum olacak sezaryen banada güzel doğum yazımı yazmak nasip olur bebeğimle sağ salim evimize döneriz önerileriniz tavsiyeleriniz neler benimle paylaşırmısınız😊
midekoruyucu Emine46- herkes uykusuz kalmaktan yakınıyor bacım, şimdi o telefonu sessizce kenara bırak ve uyumaya çalış 😂
melisa_ozgur_46 Emine46- doğumdan sonra bol bol hoşaf ye canim yaada bol bol suyunu iç en büyük tavsiyem 😂😂
Emine46- melisa_ozgur_46 hoşafımı yaptım şimdiden koydum hastaneyede götüreceğim şifa olur inşallah 🤲🏻🤣
Emine46- Egemenim2018 yaaa sağ salim girip çıkalım inşallah analı babalı büyütelim bebişlerimizi ❤️🤲🏻
Ezgice0 Egemenim2018 Ayy çok heyecanlı İnşaAllah Rabbim bana da bize de o günleri hayırlısıyla göstersin dört gözle bekliyoruz ☺️💜 Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşaAllah 🥰🎀
Emine46- Seroy çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sağ salimde sizin olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi😍❤️🤲🏻
melisa_ozgur_46 Emine46- âmin insallh sifa olsun🤲🤲🙏🙏 ben ilk Bunu duydum yengemde doktoru söylemişti bizde gördüğümüze diyoruz faydasini gördüğümüz için 😄😄
Emine46- Ezgice0 allah razı olsun kuzum darısı bu zamanlar sağ salim sizde yaşayın evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah 😍❤️
1anne-2bebek Emine46- klasık ama uyu, ahh cocuk olmadan oncekı uykummm 🥰🥰 burdan selam olsun ona kıymetını bılememişim 😃
Caglabade Emine46- doğumdan sonra yeme içme başlayınca mutlaka kahve kola gibi kafein içeren içecekler iç bol bol anesteziden başın ağrımasın unutma bol kafein hayırlı güzel doğumlar olsun💐🍀
Emine46- Caglabade evet formda çok okudum yanıma bitter çikolata ve kahve aldım inşallah baş ağrısı felan yaşamam🤲🏻
Fidan19911991 Caglabade kahve tamam da kola gaz yapmaz mı bence kola hem zararlı hem gaz yapar diye düşünüyorum ben ama 🤔🤔
Caglabade Nisnisa evet sezeryan doğumda epidural veya spinalse farketmeden yan etki baş ağrısı yapıyor genelde bunuda önlemek ve çya azaltmak için bol kafein tüketmeniz gerek