Sabah bende sezeryan olacağım heyecandan duramıyorum 39+0🐣
Sabah doğumum var tavsiyeleriniz..😊😊
Egemenim2018 ya ne güzel Rabbım kolaylık versin sağ salim insallah🥰
Tggba amin inşallah cümlemize 😊
midekoruyucu hahah uyuyabilirsin inşallah uyuycağım midem yanıyooo🤣🤣
ilkheyecannnn 38+3 olduk canım
melisa_ozgur_46 hoşafımı yaptım şimdiden koydum hastaneyede götüreceğim şifa olur inşallah 🤲🏻🤣
Egemenim2018 yaaa sağ salim girip çıkalım inşallah analı babalı büyütelim bebişlerimizi ❤️🤲🏻
Egemenim2018 Ayy çok heyecanlı İnşaAllah Rabbim bana da bize de o günleri hayırlısıyla göstersin dört gözle bekliyoruz ☺️💜 Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşaAllah 🥰🎀
Emine46- âmin insallh sifa olsun🤲🤲🙏🙏 ben ilk Bunu duydum yengemde doktoru söylemişti bizde gördüğümüze diyoruz faydasini gördüğümüz için 😄😄
Emine46- klasık ama uyu, ahh cocuk olmadan oncekı uykummm 🥰🥰 burdan selam olsun ona kıymetını bılememişim 😃
Emine46- doğumdan sonra yeme içme başlayınca mutlaka kahve kola gibi kafein içeren içecekler iç bol bol anesteziden başın ağrımasın unutma bol kafein hayırlı güzel doğumlar olsun💐🍀
Nisnisa evet sezeryan doğumda epidural veya spinalse farketmeden yan etki baş ağrısı yapıyor genelde bunuda önlemek ve çya azaltmak için bol kafein tüketmeniz gerek
1anne-2bebek herkes böyle diyor ne yapalım fedakarlık işte anneliğin temelinde var ❤️🤲🏻
Herkesin dediği gibi bol kahve bitter çikolata tuketin çantanızda mutlaka olsun