Emine46- ayyy ne güzel Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı doğumlar 🙏🏻 🌸

Egemenim2018 yaaa sağ salim girip çıkalım inşallah analı babalı büyütelim bebişlerimizi ❤️🤲🏻

Seroy çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sağ salimde sizin olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi😍❤️🤲🏻

Egemenim2018 Ayy çok heyecanlı İnşaAllah Rabbim bana da bize de o günleri hayırlısıyla göstersin dört gözle bekliyoruz ☺️💜 Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşaAllah 🥰🎀

Emine46- âmin insallh sifa olsun🤲🤲🙏🙏 ben ilk Bunu duydum yengemde doktoru söylemişti bizde gördüğümüze diyoruz faydasini gördüğümüz için 😄😄

Emine46- klasık ama uyu, ahh cocuk olmadan oncekı uykummm 🥰🥰 burdan selam olsun ona kıymetını bılememişim 😃

Nisnisa evet sezeryan doğumda epidural veya spinalse farketmeden yan etki baş ağrısı yapıyor genelde bunuda önlemek ve çya azaltmak için bol kafein tüketmeniz gerek

Ezgice0 allah razı olsun kuzum darısı bu zamanlar sağ salim sizde yaşayın evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah 😍❤️

Herkesin dediği gibi bol kahve bitter çikolata tuketin çantanızda mutlaka olsun

Caglabade evet formda çok okudum yanıma bitter çikolata ve kahve aldım inşallah baş ağrısı felan yaşamam🤲🏻