Yaseminatik57 Bebisininannesi1202. Maşallah sizindemi ikiz allah bağışlasın sağlıkla sıhatle alalım inşallah kucağımıza çok dikkan edin kendinize bebişlere ve size kucaak kolu sevgiler ❤❤👶
GulcanDongel Kubra5734 Aksu isminde tanıdıklarım var ama kırağandan mı şuan hatırlayamıyorum, pek bilmem köy insanlarını. 😊 tanıştığıma memnun oldum 🌸
Kubra5734 GulcanDongel bende cok memnun oldum cnmm ♥️ vala esimin isi dolayisiyla muştayix ams her sene koye gelir giderix
GulcanDongel Kubra5734 evlilik öncesi gidemedim 3 sene olcak evleneli, iki sene gittik ama bu yaz gidebilir miyiz hiç belli değil, riskli gebelik geçiriyorum, gidemiycez büyük ihtimal.
Eegurefeoglu Yaseminatik57 inşallah boyabat da güzeldir hiç gitmedim ama çok duydum methini 😂 biraz uzak kalıyor buraya
Yaseminatik57 Eegurefeoglu. Haha elbette memleketimin heryeri güzel ama boyabat biraz küçük iş imkanı dolaşıcak yer vs sinop merkez gibi işlek canlı biyer değil ama sessiz sakin😂😂 Kendimi emekli gibi hissediyorum bazen😂
Yaseminatik57 busratkgz57. Merhaba bacım istanbula selamlar olsun rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu çok iyi bak kendine ve bebişe❤❤
Eegurefeoglu Yaseminatik57 ay bırak valla merkezde de işlek de ne olacak herkes birbirine hastalık bulaştırıyor sinir krizleri geçiriyorum çarşıya inmeye korkuyor insan 😂 bi sahile yürüyüşe iniyoruz adım atacak yer yok havalar da ısındı tabii millet dışardan kaçtı geldi buraya maske takma vs hiçbir şey yok millette hangi doktora gidiyorsun bu arada
Yaseminatik57 Eegurefeoglu sinop atatürk devlete gidiyorum oktay mertoğlu çok iyi doktor çok memnun kaldım boyabattaki doktor üç aylık ikizlerimi anlamamıştı üstğne alttan muayne edip 2 gğn yataktan kalkamadın ve insanı çocuk gibi azarlıyo bende arkadaşımın tavsiyesine gittim doğumunu yaptı oda oktay hocada okadar naif ince güzel bi insan ki az konuşuyo öz konuşuyo çok memnun kaldım yanında ebe abla var yardımcısı o ablada çok iyi güler yüzlü ben siz hangi doktora gidiyosunuz❤
Eegurefeoglu Yaseminatik57 yaa oktay beye hiç gitmedim kays var duymuşsundur iki kez ona gittim ilk öğrendiğimde eşimi almadı ultrasona kendi bile bakmadı genel ultrasona gönderdi kaç kez folik asit bile söylemesem söylemeyecekti adam 😂😂 ağlattı ikinci gitmemde daha da töbe gitmem devlete dedim şimdi Alper beye gidiyoruz duymuşsundur adını kesin çok ilgili bilgilendiriyor anlatıyor her şeyi 7/24 en ufak sorunda ulaşabiliyorum 8. Haftamdan beri ona gidip geliyoruz ama doğumu tokatta yapıcam buradaki doktorlar yetersiz geliyor devlette bana.. Tokatta bir doktor var ünide bayaaaa iyiymiş adam dayım yardımcı olursa ona yaptırmak istiyorum doğumu 😂
Mmerviko Yaseminatik57 Oktay mertoğlu annemin doktoruymuş beni doğurtmuş 28 sene önce hala maşallah çalışıyor her sene emekli olacak diyorlar ama devam 😁
Yaseminatik57 Eegurefeoglu. Evet kays beyi komşum hiç önermedi karşı komuşa koştum gebeliğimi öğrendiğimde boyabatta doktorla anlaşamadıktan sonra randevu alıcaktım komşuma sordum abla sen hangisine gittin diye sakın kays a gitme dedi niye dedim abla 42 yaşında hamile kalmış kays bey dedim bu yaşta hamile kalınırmı yetmedimi demiş baya saydırmış kadına kolu bacağı yok demiş kadın ağlaya ağlaya medi bafra özele gitmiş orasıda çok iyi aşırı ilgili hastane ücretlerini bilmiyorum ama oraya gitmiş çocuk sağlam devlette aldır demişler kadına bende şansıma oktay hocayı seçtim valla her gittiğim de abla kız boyabattan geldin dimi üşenmedinde geç yat bakem diyo😂😂 Allah kötünün eline düşürmesin şaka maka gerçekten çaresizlik kötü insanın durumu olmaz özele gidemez devlete mecbur gitmek zorunda olur ordada köpek gibi azarlarlar ayy rabbim hayırlısı neyse onu versin ya😊😊
Eegurefeoglu Yaseminatik57 ay adama bak cidden kıl olduğum kadar varmış 😂😂 artık emekli olsunlar bütün sinopu doğurtmuş zaten adam neyi bekliyor yanş suratsız 😏 oktay beyi bir ara denemek istiyorum bende ama Alper beyden çok memnunum ya adam kendi bakarken her şeyi anlatıyor gösteriyor burası bu böyle ama normal böyle olsa normal olmazdı vs konuşa konuşa ultrason yapıyor kızım bile seviyor doktorunu daha kocama tekme atmamıştı doktor kızımla konuşunca tepki veriyordu cadı 😂😂