busegrr Yaseminatik57 ahhh memleketimmm adını görünce bile mutlu oluyorum🥰 tüm ailem şehir merkezinde ama ben istanbuldayım🙄
GulcanDongel Kubra5734 kıran duymuştum, sakıncası yoksa anne adı baba adı soy ismi ney 😊 ben akçasöğüt köyünden.
GulcanDongel Kubra5734 Aksu isminde tanıdıklarım var ama kırağandan mı şuan hatırlayamıyorum, pek bilmem köy insanlarını. 😊 tanıştığıma memnun oldum 🌸
busratkgz57 merhabalar , bende anne baba tarafından boyabatlıyım , istanbulda yaşıyorum 21 haftalık ikinci bebeğime hamileyim 🤗
Yaseminatik57 busratkgz57. Merhaba bacım istanbula selamlar olsun rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu çok iyi bak kendine ve bebişe❤❤
Yaseminatik57 Bebisininannesi1202. Maşallah sizindemi ikiz allah bağışlasın sağlıkla sıhatle alalım inşallah kucağımıza çok dikkan edin kendinize bebişlere ve size kucaak kolu sevgiler ❤❤👶
Kubra5734 GulcanDongel bende cok memnun oldum cnmm ♥️ vala esimin isi dolayisiyla muştayix ams her sene koye gelir giderix
GulcanDongel Kubra5734 evlilik öncesi gidemedim 3 sene olcak evleneli, iki sene gittik ama bu yaz gidebilir miyiz hiç belli değil, riskli gebelik geçiriyorum, gidemiycez büyük ihtimal.
Eegurefeoglu Yaseminatik57 inşallah boyabat da güzeldir hiç gitmedim ama çok duydum methini 😂 biraz uzak kalıyor buraya