busegrr Yaseminatik57 ahhh memleketimmm adını görünce bile mutlu oluyorum🥰 tüm ailem şehir merkezinde ama ben istanbuldayım🙄
GulcanDongel Kubra5734 kıran duymuştum, sakıncası yoksa anne adı baba adı soy ismi ney 😊 ben akçasöğüt köyünden.
GulcanDongel Kubra5734 Aksu isminde tanıdıklarım var ama kırağandan mı şuan hatırlayamıyorum, pek bilmem köy insanlarını. 😊 tanıştığıma memnun oldum 🌸
busratkgz57 merhabalar , bende anne baba tarafından boyabatlıyım , istanbulda yaşıyorum 21 haftalık ikinci bebeğime hamileyim 🤗
Yaseminatik57 busratkgz57. Merhaba bacım istanbula selamlar olsun rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu çok iyi bak kendine ve bebişe❤❤
Yaseminatik57 Bebisininannesi1202. Maşallah sizindemi ikiz allah bağışlasın sağlıkla sıhatle alalım inşallah kucağımıza çok dikkan edin kendinize bebişlere ve size kucaak kolu sevgiler ❤❤👶
Kubra5734 GulcanDongel bende cok memnun oldum cnmm ♥️ vala esimin isi dolayisiyla muştayix ams her sene koye gelir giderix
GulcanDongel Kubra5734 evlilik öncesi gidemedim 3 sene olcak evleneli, iki sene gittik ama bu yaz gidebilir miyiz hiç belli değil, riskli gebelik geçiriyorum, gidemiycez büyük ihtimal.