sosi5 Bebegimibekliyoruz anladim cift kese sizinkiler hayirli olsun inşallah cinsiyetleri de biri farkli biri farklı olursa size bal kaymak olur bakalim daha kucuklermis o günlerin tadını çıkarın cidden ilerleyen donem zormuş ya
Bebegimibekliyoruz sosi5 hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için Allahım kolaylık sağlar inşallah 🤗
06ikizannesi- Prenseslerinannesii Sevcancls Sumeyra_magara92 Cananq123 Kocakafalarannesi Hatice_ikizannesi merhaba anneler ikiz bebek arabası düşünürseniz sıfır ayarında uygun fiyatlı haberiniz olsun ☺️
Sumeyra_magara92 Prenseslerinannesii 20. Haftamizdayiz çok şükür 😊 citf yumurta ikizlerim biri kız biri erkek… Kramplar harici herhangi bir problem yok şimdilik.. tansiyon da düşüyor ama o genetik bende hiç yükselmez zaten 😊 sağ salim kucagimiza alalım hep beraber inşallah
HilalMom Egeve2zler evet öyleymiş ama olsun her zorlukla beraber kolaylık vardır Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun
Esma21 Gamzelim12 Allahım yardımcınız olsun inşallah ama yasak varken doktora gidebiliyomuyuz acaba bende iyice rahatsız olmaya başladım da ikiz gebelik değilim
Elfcm Esma21 Evet gidiliyor ben bugün kontrolme gittim randevu mesajini gosterdik gebe olduğumu söyledi eşim direkt geçirdiler.
iikiizler 36 haftalık olmamıza 1 gün kaldı çift yumurta ikizlerime🌸 çook zor geçiyor evdeyim haftalardır bi yemek bi tuvalet. Sagıma soluma dönerkende bebeklerim pat diye yanıma düşüyor artık. Kemik kalça agrılarım fena. Neyse az kaldı inşallah
inci4141 iikiizler bende 27+4 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Rahim Ağzı kısalıği nedeniyle erken doğum riskim var. Bnde sürekli yatiyorum. Sizin sıkıntınız neydi acaba. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Cansu101706 iikiizler aynıyı gündeyiz canım. Benimde çift yumurta ikizlerim. Yatmak çok zorlaştı gerçkten çarşamba randevum var bayramda alırız demişti bekliyorum bakalım
Dilekckl Prenseslerinannesii 25+3deyiz çok şükür bir sıkıntımız yok çift yumurta minnoşlarıma hamileyim bende 🥰🥰
Fatosssssss Rkn-2byby aman dikkat kolestaz olabilir. Benim de kasintilarim vardı. Kolestaz çıktı. Mutlaka açlık safra asidi testi isteyin. Teşhisi onla konuluyor. İnşallah o değildir oysa da ilaç veriyorlar
Hanife38 kelebeklerdeniz23 bende aynı şekilde ama sanki biri kasıkta oluyor diğeri tam göbeğimin orda tam ayırt edemiyorum yinede
Hanife38 Hatice_ikizannesi inş iyidir ikisi de hepimizin çok daha zor tek gebeliğe göre ayrı ayrı düşünüyorsun inş dediğin gibidir😊
iikiizler inci4141 ilk zamanlar kanamam vardı öyle dikkat ettim hep. 30dan sonra da doktor ikiz olduğu için heran gelebilirler dikkatli ol deyince annemin yanına geldim. Bi sıkıntı yok çok şükür ikiz olmalarından dolayı dikkat ediyorum ki zaten kemik agrılarından bır sey yapacak halim olmuyor😒
Hanife38 kuzucumoglum aynen bende bekliyorum biri vuruyor bu sefer de diğeri niye vurmadı diyorum öyle geçiyor günler inş sağlıkla alırız kucağımıza😊