Hanife38 32 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim benimde aynı ilk hissetmeye başlasiğimdan itibaren birisini daha çok hissediyordum galiba birinin yeri dar o yüzden daha çok hissediliyor normalde ikiside haraketliymiş
İkiz gebelik sürecimizi paylaşalım
Bebegimibekliyoruz anladim cift kese sizinkiler hayirli olsun inşallah cinsiyetleri de biri farkli biri farklı olursa size bal kaymak olur bakalim daha kucuklermis o günlerin tadını çıkarın cidden ilerleyen donem zormuş ya
Gamzelim12
Normal doğum mu düşünüyorsunuz bende 34+4 çift yumurta ikizlerine hamileyim
Prenseslerinannesii 20. Haftamizdayiz çok şükür 😊 citf yumurta ikizlerim biri kız biri erkek… Kramplar harici herhangi bir problem yok şimdilik.. tansiyon da düşüyor ama o genetik bende hiç yükselmez zaten 😊 sağ salim kucagimiza alalım hep beraber inşallah
Cansu101706 sizin çift yumurta sanırsam iki kese ayrı ise
Egeve2zler evet öyleymiş ama olsun her zorlukla beraber kolaylık vardır Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun
HilalMom evet benim çift yumurta ikisi
Cansu101706 hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
sosi5 hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için Allahım kolaylık sağlar inşallah 🤗
Prenseslerinannesii Sevcancls Sumeyra_magara92 Cananq123 Kocakafalarannesi Hatice_ikizannesi merhaba anneler ikiz bebek arabası düşünürseniz sıfır ayarında uygun fiyatlı haberiniz olsun ☺️
Gamzelim12 Allahım yardımcınız olsun inşallah ama yasak varken doktora gidebiliyomuyuz acaba bende iyice rahatsız olmaya başladım da ikiz gebelik değilim
36 haftalık olmamıza 1 gün kaldı çift yumurta ikizlerime🌸 çook zor geçiyor evdeyim haftalardır bi yemek bi tuvalet. Sagıma soluma dönerkende bebeklerim pat diye yanıma düşüyor artık. Kemik kalça agrılarım fena. Neyse az kaldı inşallah
Prenseslerinannesii 25+3deyiz çok şükür bir sıkıntımız yok çift yumurta minnoşlarıma hamileyim bende 🥰🥰
Rkn-2byby aman dikkat kolestaz olabilir. Benim de kasintilarim vardı. Kolestaz çıktı. Mutlaka açlık safra asidi testi isteyin. Teşhisi onla konuluyor. İnşallah o değildir oysa da ilaç veriyorlar
kelebeklerdeniz23 bende aynı şekilde ama sanki biri kasıkta oluyor diğeri tam göbeğimin orda tam ayırt edemiyorum yinede
Kocakafalarannesi bende oldum aynı ameliyattan siz kaç haftalıksınız
Hatice_ikizannesi inş iyidir ikisi de hepimizin çok daha zor tek gebeliğe göre ayrı ayrı düşünüyorsun inş dediğin gibidir😊
kuzucumoglum aynen bende bekliyorum biri vuruyor bu sefer de diğeri niye vurmadı diyorum öyle geçiyor günler inş sağlıkla alırız kucağımıza😊