Hanife38 32 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim benimde aynı ilk hissetmeye başlasiğimdan itibaren birisini daha çok hissediyordum galiba birinin yeri dar o yüzden daha çok hissediliyor normalde ikiside haraketliymiş

Bebegimibekliyoruz anladim cift kese sizinkiler hayirli olsun inşallah cinsiyetleri de biri farkli biri farklı olursa size bal kaymak olur bakalim daha kucuklermis o günlerin tadını çıkarın cidden ilerleyen donem zormuş ya

Prenseslerinannesii 20. Haftamizdayiz çok şükür 😊 citf yumurta ikizlerim biri kız biri erkek… Kramplar harici herhangi bir problem yok şimdilik.. tansiyon da düşüyor ama o genetik bende hiç yükselmez zaten 😊 sağ salim kucagimiza alalım hep beraber inşallah

Egeve2zler evet öyleymiş ama olsun her zorlukla beraber kolaylık vardır Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun

sosi5 hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için Allahım kolaylık sağlar inşallah 🤗

Gamzelim12 Allahım yardımcınız olsun inşallah ama yasak varken doktora gidebiliyomuyuz acaba bende iyice rahatsız olmaya başladım da ikiz gebelik değilim

36 haftalık olmamıza 1 gün kaldı çift yumurta ikizlerime🌸 çook zor geçiyor evdeyim haftalardır bi yemek bi tuvalet. Sagıma soluma dönerkende bebeklerim pat diye yanıma düşüyor artık. Kemik kalça agrılarım fena. Neyse az kaldı inşallah

Rkn-2byby aman dikkat kolestaz olabilir. Benim de kasintilarim vardı. Kolestaz çıktı. Mutlaka açlık safra asidi testi isteyin. Teşhisi onla konuluyor. İnşallah o değildir oysa da ilaç veriyorlar

kelebeklerdeniz23 bende aynı şekilde ama sanki biri kasıkta oluyor diğeri tam göbeğimin orda tam ayırt edemiyorum yinede

Hatice_ikizannesi inş iyidir ikisi de hepimizin çok daha zor tek gebeliğe göre ayrı ayrı düşünüyorsun inş dediğin gibidir😊

iikiizler bende 27+4 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Rahim Ağzı kısalıği nedeniyle erken doğum riskim var. Bnde sürekli yatiyorum. Sizin sıkıntınız neydi acaba. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲

kuzucumoglum aynen bende bekliyorum biri vuruyor bu sefer de diğeri niye vurmadı diyorum öyle geçiyor günler inş sağlıkla alırız kucağımıza😊