Kocakafalarannesi Allah yardımcın olsun bende kanamadan sonra o kadar korktum ki çok nadir ayağa kalkıyorum inşAllah sağsalim kucağımıza alırız 🤲🏻🙏🏻

Selam benim de çift yumurtalar 7+3 olcaz birazdan 🙏🏻🙏🏻

30+1 olduk şükür. 3 gün önce kontrole gittim doktorum nst den baktığında ağrı çekmişsin deyip yatış yaptırdı. Kasılmalarım oluyor ama ağrısız şuan. Enfeksiyon da varmış. 3 gün hastanede yattım ilaç tedavisi oldu. Bugün çıktım ama erken doğum riskim varmış. Umarım 36 dan önce gelmezler 🤲🏻 Baya ağırlaştım zorlanıyorum artık. Sağlıkla gelsinler Allahın izniyle oğluşlarım💙

Hanife38 benim ki biri alt tarafta diğeride onun üstünde bzen çok zor anlıyorum ya hangisi vuruyor bilemiyorum heralde göbeğime vuran üstteki bikini bölgesine vuran alttaki diyorum bazen hiç hareketlilik olmuyor ikisindede o zaman bı telas oluyor bekliyorum vurcklar mi diye ☺️

Hanife38 32 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim benimde aynı ilk hissetmeye başlasiğimdan itibaren birisini daha çok hissediyordum galiba birinin yeri dar o yüzden daha çok hissediliyor normalde ikiside haraketliymiş

Bebegimibekliyoruz anladim cift kese sizinkiler hayirli olsun inşallah cinsiyetleri de biri farkli biri farklı olursa size bal kaymak olur bakalim daha kucuklermis o günlerin tadını çıkarın cidden ilerleyen donem zormuş ya

Prenseslerinannesii 20. Haftamizdayiz çok şükür 😊 citf yumurta ikizlerim biri kız biri erkek… Kramplar harici herhangi bir problem yok şimdilik.. tansiyon da düşüyor ama o genetik bende hiç yükselmez zaten 😊 sağ salim kucagimiza alalım hep beraber inşallah

Egeve2zler evet öyleymiş ama olsun her zorlukla beraber kolaylık vardır Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun

sosi5 hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için Allahım kolaylık sağlar inşallah 🤗

Gamzelim12 Allahım yardımcınız olsun inşallah ama yasak varken doktora gidebiliyomuyuz acaba bende iyice rahatsız olmaya başladım da ikiz gebelik değilim

36 haftalık olmamıza 1 gün kaldı çift yumurta ikizlerime🌸 çook zor geçiyor evdeyim haftalardır bi yemek bi tuvalet. Sagıma soluma dönerkende bebeklerim pat diye yanıma düşüyor artık. Kemik kalça agrılarım fena. Neyse az kaldı inşallah