- Düzenlendi
Bende 9+1 cift yumurta ikizlerine hamileyim rahimde kanama var biraz yatiyorum pazartesi kontrolum var bakalim nasillar😊 Prenseslerinannesii
Bende 9+1 cift yumurta ikizlerine hamileyim rahimde kanama var biraz yatiyorum pazartesi kontrolum var bakalim nasillar😊 Prenseslerinannesii
Prenseslerinannesii 23.hfta tek yumurta ikizlerine hamileyim bazen halsiz,bazen keyifli geçiyor ☺️ ara sıra çok harektli oluyorlar kızlarım dönüyorlar oda bulantı yapıyor bende ikiz hamilelik gerçekten hem iyi hem zor ☺️
Prenseslerinannesii saol canım benim 🥰
Prenseslerinannesii 26+5 olduk maalesef cok zor geciyor , gecmek bilmeyen kasık agrıları kramplar 😖
Elfcm benim de ilk gebeliğim tam bilmiyorum daha başındayım o yüzden sormuştum 9. Hafta bitiyor bizimde ☺️
kuzucumoglum evet güzel ikiz bebişler ama bakalım bizi neler bekliyoruz çok heyecanlıyım bende 🥰
Sarikirmizi AA öyle mi Allah yardım Etsin size inşallah bi an önce geçer bu süreç ve sağlıkla kavuşursunuz ❤️🥰
Prenseslerinannesii amin canım inşallah hepimiz sağ Salim kavusuruz bebişleriMize
Sarikirmizi Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🤲
Prenseslerinannesii
36+5 günlük cift yumurta ikizlerimi beklıyorum bi kac gündür agırlastım iyice yatakfan top gibi dönüp kalkıyorum taşımakda zorlanıyorum karnım aşagı düştü ayaklarım ödem oldu üstüne bastıgımda uzatmadıgımda şişip sızlıyor dün doktordaydım nts de agrılarımın basladıgını aöyledi doktor pazartesı tekrar gidecegim bakalım nolcak hayılrısı ıle 🌸
Prenseslerinannesii Yataktan kalkasim yok halsizim ama uyuyamıyorum da uyku problemim çok benim canim 🙄 iş yapsam ayakta çok dursam kalça ağrım çok oluyor, kasık ağrılarım ara ara devam ediyor onun dışında mide bulantılarım geçti gibi benim 😊 hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıcakla alırız 🤲
Gamzelim12 MasAllah canim insAllah bizde o haftaları görürüz rabbim yardımcın olsun doğumunda 🤲
Gamzelim12 maşallahh inşallah hepimizi sagsalim o haftalari gormek nasip olur sen de sagsalim kucagina alirsin inşallah yavrularini,😊 kacar.kilolar acaba
Gamzelim12 canım aynıyız bende dün gittim ufak bir sancım çıktı ve soldaki bebek kilo almıyormuş artık pazartesi tekrar çağırdı ya doğum olcak ya da az daha belliler bebişin durumuna göre 🥰
Prenseslerinannesii 35+3 deyim canım çok şükür güzel gidiyor
Iremozer hadı hayırlısı cnm Bende merk ediyorum ne dicek pazartesı artık dogurmak kucagıma almak istiyorum ama sezeryandı sontaydı korkuyorumda aneliyat sonrasındakı sürecde de zorlanırım die korkuyorum allak bullagım nolcak bilmiom 😀
Elfcm amin cnm amin inşallah hakkımızda hayırlısı
Pelin-1 amin inşallh cnm hayırlısı ile zaman cabuk geciyor anlamıyorsun bile son zaman beklemek zor gecmıyor gibi zaman 😀 2500 kilodalar cnm
Gamzelim12 Allah yardımcımız olsun canım ama korkma bence sonucunda iki minik kuzu kucağımıza verecekler inşallah 😍😍