rojinnkaya amin inşallah canım sen de 🌸😊🤲🏼
Erken Doğum ve Süt
Esosun canim sanirim dogum yapmissin hayirli olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin 🤲 bebis nasil
Aryamliya evet dün yaptım şimdi gittim gördüm kuvöze aldılar sağlığı iiy çok şükür ama erken doğduğu için bir süre orada kalacak 🙏🏻
rojinnkaya Canım oncelikle hastanr tipi bir sagma makinesi kirala ve mutlaka 3saate bir sağ az az artacak emin ol. Sivi alimin bol olsun ılık duş al mutlaka sagmadan once göğüslerini nemlendir ama ki yara yapmasın. Ebem bir de sey demisti bana sakın sütyen takma goguslerin asagi insin ki sut damarlarin gevsesin benimde erken olmustu ilk doğumum boyle boyle arttı sütüm
Esosun canim benimkide erken dogdu biliyosun dogdugunda emme refleksi vardi ama sekeri dusunce kuveze aldilar 3 gun kaldi ciktiktan sonra gogsumun ucu olmadigi icin ememedi sagip biberonla besliyorum cunku emmek icin ugrasirken yoruluyor aglamaya basliyor daha fazla ac kalmasin diye sagip veriyorum ememedigi icin cok uzuluyorum ama sagligi yerinde olsunda bu sekilde olsun diyorum seninki emiyorsa cok iyi masallah kuzuya hic biraktirma annesi uzun sure kalirsada kalsin senle ozlem gideriyordur minnos 😊🥰
rojinnkaya insallah en kisa surede kavusursunuz 🙏 moralini yuksek tut bebegin icin
Esosun canim hangi marka sagma makinasi kullaniyosun birde kac saatte bir sagdin
Esosun ben kiwininkini kullaniyorumda cok fazla iyi sagmiyor seninki 1 sagmada kac cc cikariyor canim ben degistirmeyi dusunuyorum seninki iyiyse ondan alayim
Esosun masallah canim nazar degmesin bende cay damla falan kullaniyorum sutum bazen kendi kendine akiyor benim makine iyi cekmiyor en fazla 80 cc sagiyor
Esosun babyplusta iyiymis ikiside ayni fiyatlarda seninkinden yada babyplus alcam ikisinin arasinda kaldim
Gizem957 3 gün kaldı canim sekeri dustugu icin
Esosun seninkinden alcam karar verdim powerbank ile calisma ozelligi varmis elektrikler kesilince kara kara dusunmek zorunda kalmam 😊
rojinnkaya bol bol sag canim. Ben 2 satte bir sagmistim. Sonra eve gidince dus aldim cok sukur geldi bendr erken dogum yaptim. Ilk 2 gun damla dsmla geldi sonra dus alonca artti