Aryamliya iyi canım ben de doğum yapalı 9 gün oldu bebiş küvözde emmediği için çene kasları pek gelişmemiş emme refleksi yok denecek kadar azdı şimdi daha iyi emiyor ama uzun süre duruyor emişi güzel ama çabuk yoruluyor

rojinnkaya Canım oncelikle hastanr tipi bir sagma makinesi kirala ve mutlaka 3saate bir sağ az az artacak emin ol. Sivi alimin bol olsun ılık duş al mutlaka sagmadan once göğüslerini nemlendir ama ki yara yapmasın. Ebem bir de sey demisti bana sakın sütyen takma goguslerin asagi insin ki sut damarlarin gevsesin benimde erken olmustu ilk doğumum boyle boyle arttı sütüm

Esosun canim benimkide erken dogdu biliyosun dogdugunda emme refleksi vardi ama sekeri dusunce kuveze aldilar 3 gun kaldi ciktiktan sonra gogsumun ucu olmadigi icin ememedi sagip biberonla besliyorum cunku emmek icin ugrasirken yoruluyor aglamaya basliyor daha fazla ac kalmasin diye sagip veriyorum ememedigi icin cok uzuluyorum ama sagligi yerinde olsunda bu sekilde olsun diyorum seninki emiyorsa cok iyi masallah kuzuya hic biraktirma annesi uzun sure kalirsada kalsin senle ozlem gideriyordur minnos 😊🥰

Esosun canim hangi marka sagma makinasi kullaniyosun birde kac saatte bir sagdin

Aryamliya 3 saatte bir sağma öneriliyor mamajoonun makinasını aldım birde manuel var

Aryamliya yok benmki de beni emmiyor sağıp biberonla veriyorum canım

Esosun ben kiwininkini kullaniyorumda cok fazla iyi sagmiyor seninki 1 sagmada kac cc cikariyor canim ben degistirmeyi dusunuyorum seninki iyiyse ondan alayim

Aryamliya mamajoo tekli aldım 150 cc biberonu zaten onu dolduruyorum hatta sonra boşaltıp biraz daha sağıyorum ama benim sütüm de iyi maşallah çaylar içiyorum gazsız şeyler yiyorum 300 küsüre aldım teklisini

Esosun masallah canim nazar degmesin bende cay damla falan kullaniyorum sutum bazen kendi kendine akiyor benim makine iyi cekmiyor en fazla 80 cc sagiyor

Aryamliya kiwi alcaktım ben de bilemedim sonra avent alıyım dedim ona da o kadar para veresim gelmedi mamajoo güzel beğendim bana göre çekişi iyi👍🏼

Esosun babyplusta iyiymis ikiside ayni fiyatlarda seninkinden yada babyplus alcam ikisinin arasinda kaldim

Aryamliya çekiş gücüne göre karar ver o zaman bence hangisi daha kuvvetli ise onu al👍🏼 En faydalı olanı daha güçlüsü dibine kadar sıyırsın 😂😂😂

Esosun seninkinden alcam karar verdim powerbank ile calisma ozelligi varmis elektrikler kesilince kara kara dusunmek zorunda kalmam 😊

rojinnkaya bol bol sag canim. Ben 2 satte bir sagmistim. Sonra eve gidince dus aldim cok sukur geldi bendr erken dogum yaptim. Ilk 2 gun damla dsmla geldi sonra dus alonca artti

rojinnkaya 33 haftalık doğum yaptım kraft elektronik pompa aldık o gün ve 2 saatte bir sağdım hastanededr aynı sekilde 1 tatlı kasığı anca geliyordu hep posete atıp küveze indirdim küvezdeki hemşireler 1 damla bile olsa getir diyordu hiç pes etmedim sürekli sağdım arttı korkma gelir 😊