Vitaesmorte doğumhane ayrı Bi bölüm zaten görevliler dışında alınmıyor kimse ebeler falan Bn ilk doğumumda da ikşncisindede gecelik giydim odaya çıktığımda picama takımı giydim

Vitaesmorte odaya çıkana kadar yok diye biliyorum 😓😓 kapıda bekletirlerse özelde olabilir de devlet de olmaz büyük ihtimal bu pandemi bahanesinden dolayı

pamuk_anne

Amin Allah razı olsun🙏🏻

Zaten gerekli tıbbi müdahaleleri yapmak için o önlük mecbur. Acaba ameliyat bonesi altına spor bonesinden giyebilirmiyim diye düşündüm bi an ama, ameliyathanenin steril kalması gerektiğinden bböyle parçaları kullanamayız gibi😕

Ferace çok mantıklı, yürüyüşler içinde kullanılabilir rahatça🥰

Benim de sancı odasıyla doğum hane aynı yerdeydi o yüzden sıkıntı olmadı ama şimdi doğum yapacağım hastanede aynı yerde değil odanda sancı çekiyorsun yazma alabilirsin başına kimsenin bişey diyeceğini düşünmüyorum çıkarken zaten senin verdiğin kıyafet ve pijamaları giydiriyorlar yazma orayada koyarsan sıkıntı olmaz.ve gerçekten dedikleri gibi o an onu dusunemiyorsunuz heleki uzun saatler hastanede sancı cekmisseniz🥰

Ben yanima feracemi kesin alicam kii zaten evden cikarken onunla giderim hastaneye ben sezeryan olucam hastane özel ve hemsire ebeler çoğu tesettürlü Allahtan onlardan çok çok rica edicem ameliyat çikişi kendime gelene kadar heryerimi kapatsinlar diye dikkat etsinler diye gerekirse ücret bile teklif ederim oderece .offf aklimdan hersey geciyor valla kafamda deli sorular

Jdjvj

İnşallah ikinci doğumunuzda da bu konuda ilki gibi gibi sıkıntı yaşamazsın🥰

Rabbim hayırlı, kolay güzel bir doğum nasip etsin hepimize🙏🏻

Vitaesmorte kuzum bende 8 ay oluyor doğum yapalı özelde normal doğum yaptım. Odayla doğumhane arası az zaten ben feracemi giyip örtümü takıp gitmek istemiştim ama izin vermediler önlük arkadan düğmeli giyiyorsun tabiki fazla açık oluyor ama eşimden başka erkek yoktu doğum katı olduğu için izin vermediklerinden dolayı rica ettim kimsenin oldmadoğında emin olup öyle geçtik doğumhaneye çıkarken de yine istedim örtümü ama onlar yine biz kontrol edelim dediler önden gidip kimse olmadığında odama geçirdiler böyle bir yöntemle halledebilirainiz ama devlette doğum yapacaksanız ne kadar dikkat ederler bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Birde giriş çıkışlarda yürüyüşlerde feracem vardı zaten hep

Vitaesmorte hiç erkek olmuyor orada erkeklerin girmesi yasak dogumhaneye. Önlük uzun kolluydu bacaklar açıkta kalıyor. Diz altı benim 1.72 boyum. Dizimin 2 3 parmak aşağıda kalmıştı.İsterseniz bone verirler. Yada siz alın bone poset gibi olanlarından. Benim dogum sonrası genel anestezi ile dikişim oldu. O arada uyandığımda üstümü tamamen örtmüşlerdi. Erkek görmesin diye perde ile orayı kapatmışlardı. Annem giydirdi. Ama normalde dogumhanede üstünüze giydirip odaya çıkarıyorlar. Devlet hastanesinde dogum yaptım

Mdnyldz

Doğrudur o acı başka bi dünya zaten.🥺 bizde belki düşünemiycez o şartlarda ama yine de dikkat edebilmek isterim🙏🏻 en azından o durumlarda beni ne bekliyor onu bilirsem önlem alıırm diye düşündüm🥰

Vitaesmorte doğumhanede Bone verilmedi zaten verseler de o sancı esnasında takamazdim. Ben çok yürüdüm neredeyse hiç yatmadım oda genişti sancı çektiğim odada doğum yaptım içeri de hiç kimse girmedi. Devlet hastanesi bu arada. Doğum olduktan sonra bebeğim ve ben yine aynı odada temizlendik ve giyindik. Yatacağım odaya geçerken pijamalarim üstümdeydi ve başımı da güzelce örtmüştum. Yani her şey o doğumhanede oldu ve bitti. Çok şükür. İçinizi ferah tutun normal doğum olursa böyle olacaktır ama sezaryeni bilemiyorum. Bu arada ferace çok yardımcı oldu sahiden bana. Ben bunu ilk doğumumda araştırdım instagramda bi sayfa vardı tesettürlü ameliyat önlüğü bone falan satıyordu bak şimdi o geldi aklıma ama 2bucuk sene öncesi tabi

Minam

Ah ne güzel.🥰 bizde problem yaşamayız inşallah🙏🏻

Mehtap_gunes yani sağlık konusunda erkek kadın artık çok bakmıyoruz ama tabi sizi anlıyorum. Allah kolaylık versin. En azından sezaryen bölgenizi görecek sadece, icinizi sıkmayın her şey güzel olacak :)

Mehtap_gunes

Allah hepimizden razı olsun inşallah🙏🏻

Çekinerek sordum aslında insanlar bunu mu düşünüyorsunuz der belki diye🥺

• [silindi]

Vitaesmorte veriyorlar önlük tam bacaklati kalaymadgndan ustunuze bisey almanizi tavsiye ederm ben akil edemedm sagolsun hemsire beni carsafa sarip götürüp getirdi😅😅

Vitaesmorte ben doğum yaptığım da bir önlük veriyorlar ve bone önlük diz kapağimdaydi. Sezeryan ile doğum yaptığım için yatakla aldılar yukarı ve üzerime çarşaf örtmuslerdi. Bonenin üzerine yazma da ortmustum. Ameliyathanede ise uzerinde önlük çıkarılıyor bir sürü kablo falan takılıyor hatta ben her yerimi gördünüz diye hemşirelerle gülmüştüm. Daha sonrasında üzerime yine bı önlük attılar. Bacağıma sert bişe koydular daha sonrasında anestezi doktoru geldi o erkekti ama o gelmeden her yerim kapanmıştı zaten. ☺️ Ameliyattan çıkınca hemşire yine başıma yazmayı ortmustu ☺️ rica edince hemşireler yardım ediyor 🤗

Vitaesmorte bende tesettürlüyüm canım mavi bir önlük giydiriliyor çıplak vücudun üstüne ama dinen zaruri bir durum olduğu için günahı yok diye biliyorum odaya geçince sen zaten giyiniyorsun hemen ama fetva konusunda bilgili bir hocaya danış derim çünkü bende tam net bişey diyemiyorum