Vitaesmorte canım üstüne çarşaf ortmesini ricaet zaten de ortuyorlar hatta başına bone takiyorlar asansörden götürüyorlar. Yani devleti bilemem ama özelde riayet ediyorlar istegine
Tesettür hk.
- Düzenlendi
Vitaesmorte bende tesettürlüyum 6 yıl oldu normal doğum yaptım hiç önlük falan vermedi hastane, doğum anı benim için tam bir fiyaskoydu 😢 sonra yırtığım çoktu dikemediler narkozlu ameliyata girdim malesef saça bone veriyorlar. 4 kez ameliyat oldum hepsinde sadece külot kaldı birtek önlük giydim saça da bone. Sadece ameliyata giderken çarşaf ile sardim sağımı solumu
İnşallah bende sıkıntı çekmem umarım🙏🏻
Tesettürlü hastane önlüğü gördüm ama onu da kabul etmeyeceklerini düşünüyorum steriliteden dolayı. 😕
Bakalım artık nasip🥰
Vitaesmorte doğuma giderken üstüne örterler kuzum 🧡 hasta mahremiyetine önem veriyorlar ❤️
Vitaesmorte benim 2. Hamileliğim inanki hatırlamıyorum diyebilirim tesettürlüyüm ama saçım açık gittim uzun önlük giydirdiler ama kollarım bacaklarım nereye kadar kapalıydı hatırlamıyorum sedye ilemi gittim tekerlekli sandalye ilemi onu bile hatırlamıyorum ama istersen uzun gecelik koyablirsin sancı çekerken giymek için doğumada onunla alırlar kafana bone takarlar
pamuk_anne tabi ki Allah bilir çiçeğim ben yanlış yapmışsın demedim senin bildiğini söylediğin gibi bende bildiğimi söyledim. Rabbim kabul etsin namazlarını inşallah ❤️
Vitaesmorte ben sezaryen oldum sizin hassasiyetinize göre yardimci oluyorlar. Sadece önlük giyiyorsunuz. Ama üzerinizi götürürken örtuyorlar. Başörtü takamiyorsunuz. O biraz sıkıntı. Bone takıyorlar başınıza. Normal doğumda nasıl olur devlet özel farkı olur mu bilemiyorum.
Mdnyldz gerçekten öyle ama onu dusunemiyor insan o an zaten sedyeye koyuyorlar asansöre ordan doğuma çıkınca da giyiniyosun zaten fazla düşünmemek lazım akışına bırak canım bende çok kafama takıyorxum 2. Gebeliğim şuan fazla stres yok
Aybigen aynen benim de üstüme örtü orttuler girerken çıkarken de örtü vardı bende özelde doğum yaptım devlet nasıl olur bilemiyorum
Vitaesmorte hiç merak etmeyin pikeyle üstümüzü komple ortuyorlar başınızda boneniz oluyor onlugun arkası açık malum popo meydanda oluyor ama doğumdan hemen sonra odaya çıkınca giydiriyorlar merak etmeyin
Vitaesmorte ilk sezeryan doğum tecrübeme dayanarak söylüyorum anadan üryansınız. Ameliyathaneye girene kadar önlük giyiyorsunuz diz kapaklarına kadar uzun kollar uzun ama arkası açık sadece boğazdan bağlamalı. Ameliyathanede anestezi doktoru geliyor ve belden iğneyi yapıyor. O gittikten sonra stajyerler önlüğü çıkarıp sizi sedyeye yatırıp üzerinize yeşil örtü örtüyorlar. Doğumdan çıkışta ise yine anadan üryan bir şekilde üzerinizde sadece yeşil örtülü şekilde sedyeyle odaya getiriyorlar sizi. Yatağa geçiriyorlar. Sonra hasta bakıcı geliyor ve altınızı bezliyor. Üstünüzü de bir yakınınız giydiriyor en son 😍 rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin 🥰
Eligulu siz bartmayin hanimefendi burada herkes fikrini söylüyor hepimizin hassasiyeti çok başka 3,5yıl önce doğum yaptığim doktordu ve memnun kalmiştim tabi ozamanlar açıktım ben ama şuan tesetturluyum ve bu konuda hassasım buda benim meselem herşeye tövbe etmiş biri olatak enufak detayi bile düşünüyor insan herkonuda anlayişli olmak lazim hayirli geceler
Vitaesmorte yok çok açık değil bileğe kadar da uzun değil ben başörtü boneşal aldım☺️
Vitaesmorte normal Doğumda bana mavi önlük giydirdiler maalesef ki bi kısmı Hepsi açık ben kapatmaya çalıştım da ama , Doğumdan çıkınca yatış bölümünde öyle getirdiler adamlar vardı çok utanmıştım çekinmiştim
Vitaesmorte benim ilk doğumumda oda da çektim sancımı tam açıklık olunca doğumhaneye alırken annemiz örtülü müydü diye sordular yatakta üstümü tamamen örtüp başımada başörtümü koydular :) doğumhanedede çocuk doktoru erkekti paravan çektiler benim olduğum yere şimdi başka hastanede doğum yapıcam inşallah burasıda öyledir 🙄
- Düzenlendi
Vitaesmorte ben mavi bir önlük giydim önüne doğru bağlamalı boyu uzundu kolları yarım kol oturunca bacaklar açılıyor üstüme uzun bir hırka aldım kolidorda rahat geze bikmek için erkek falan olmuyor ama yinede aldım bide o sancıyla onu bile düşünmüyor insan 💞🥰 sağlıkla alın inşallah
Vitaesmorte kapının önünde ailenizden biri beklerse çıkınca hemen atabilir giderken de aynı şekilde kapıya kadar eşarpla gidip kapıda başınızdan alabilir önlük konusu da üstünüzde bi battaniye gibi örtü oluyor onu üzerinize cekiyorsunuz zaten bi yer gözükmüyor siz dikkat edince
Vitaesmorte ben burun ameliyatı olmuştum. Soyunuyosun komple önlük giyiyosun başına bone. Ameliyattan çıktım dağılmış zaten saçım
Vitaesmorte ahgg bu soru ta en başından beri akıllarda😢 Ben bir de yurtdışındayım anestezi uzmanını ve çalışanlark nasıl bayan ayarlarım bilmiyorum.
2 kere ameliyat tecrübem olmuştu burada. Arayıp soruyorlar. Ben de direk söyledim ben müslümanım ve hijabım var onu çıkarmasam olur mu diye. Evet sterillik açısından iyi değil ama sağolsunlar anlayışlılardı ve bonemi takmıştım ameliyatlarda ve çıkarken de yabancı hemşireler düzeltmişti. Ameliyathaneye gidene kadar da sıcak havluyla üzerinizi örtüyorlardı. Öyle olunca boynuma kadar çekmiştim🙈😁
Doğum kısmı da inş böyle olur. Yanıma bi yemeni alıp ne olur ne olmaz diye hemşireme tembih edeyim diyorum. Türkiyedeki bayan hemşirelerin daha çok yardımcı olması gerekir🤲🏻