irorkay Mom8899 ben geçen hafta yaptırdım yükleme canım ama normal çıktı hatta şaşırdım nedense 🤷♀️🤣 çünkü bu aralar çok yiyorum cidden. Ama düzen getireceğim çünkü çıkmadı diye çıkmayacak diye bir şey yok size de geçmiş olsun sağlıklı şeyler yemek her zaman daha iyidir
Mom8899 irorkay Eksik okumuşum ☺️ Keşke benim de çıkmasaydı yediğim zaten bikaç bişey vardı onlardan da oldum 😅 Bebeğimin sağlığı için katlancam artık napayım ☺️ Teşekkür ederim evet çok haklısınız, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻
Oykum_06 Semakrr yaa benimde kaşıntım var mantar enfeksiyonu sanırım travazol krem muhteşem doktorum önermişti. 21+6 bende mide yanmalarım ve iştahım fazlalaştı. Aşırı su tüketiyorum
Oykum_06 Nurtrky bende beşik konusunda kararsız kaldım. 20-25 gün sonra yavaş yavaş bizde alışverişe başlayalım diye düşünüyoruz.
Nurtrky Oykum_06 artık haziranda bende başlıycam herşeye bayramda geçsinde bir bakalım zor ama güzel şeyler
Oykum_06 arslanbrcu felaket biçimde rennie duo sağolsun. 😂 onu içince en azından bir nebzede olsa geçiyor.
arslanbrcu Oykum_06 şimdilik soğuk süt, leblebi krakerle idare ediyorum. Doktora gittiğim bakalım ne ilaç verecek. 😅
Oozgn Oykum_06 bende bütün soğanın girdiği yemekler sarımsak soğan yumurta köfte vs… Artık çok özledim köfteyi yumurtayı 😔
Oykum_06 Humanur2021 evet oynuyor oynadıkça daha mutlu oluyorum.😇 tekmelerini azda olsa hissetmeye başladım
DrElf Bizde 22+6 yız . Bulantı arada oluyor . Kilo durumunuz nasıl kızlar ? Ben 4 4.5 kilo vermiştim ilk başta şimdi geri almışım doğum öncesi kilomdayım
Mom8899 Oykum_06 Tansiyon belirtileri tam olarak ne bilmiyorum ama yemeklerden sonra ufak çaplı bi baş ağrım oluyordu sadece
Ays0 Çok ağırlaştım şimdiden resmen kabuğu karnında bir kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi 🐢 Bel ağrım ve mide yanmalarım arttı bir de kilo eklenince hamileliğimin bal ayları bitiyor diyorum kendimce 😂
Alize1 23.Haftadayız mide bulantim ilaç kullanmazsam devam ediyor. Mide yanması yok çok şükür. Hamilelikten önceki kiloma yeni geldim. 🥰
Elif5361 Oykum_06 24+6 olcaz mide bulantım Geçti yanmam da arada bi yokluyor enfeksiyon ve kan göründü idrarımda ilaç kullandım bıraktım ara sıra kasıklarıma kramp giriyor o canımı acıtıyor 🤷🏻♀️Bidahaki kontrolü bekliyorum tahlil vermek için inşallah geçmiştir
Oykum_06 Elif5361 inşallah geçer benimde idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorum urucare şase yazmıştı. Onu kullanmıştım iyi geliyor
Elif5361 Oykum_06 Benim öyle bi ağrım yanmam olmadı anlamadım enfeksiyon tahlilde çıktı azolisin verdi 1 hafta kullan bırak dedi o yüzden anlayamıyorum geçti mi geçmedi mi 🤷🏻♀️😐