Alize1 23.Haftadayız mide bulantim ilaç kullanmazsam devam ediyor. Mide yanması yok çok şükür. Hamilelikten önceki kiloma yeni geldim. 🥰
Nurtrky Oykum_06 artık haziranda bende başlıycam herşeye bayramda geçsinde bir bakalım zor ama güzel şeyler
Elif5361 Oykum_06 24+6 olcaz mide bulantım Geçti yanmam da arada bi yokluyor enfeksiyon ve kan göründü idrarımda ilaç kullandım bıraktım ara sıra kasıklarıma kramp giriyor o canımı acıtıyor 🤷🏻♀️Bidahaki kontrolü bekliyorum tahlil vermek için inşallah geçmiştir
Oykum_06 Elif5361 inşallah geçer benimde idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorum urucare şase yazmıştı. Onu kullanmıştım iyi geliyor
Elif5361 Oykum_06 Benim öyle bi ağrım yanmam olmadı anlamadım enfeksiyon tahlilde çıktı azolisin verdi 1 hafta kullan bırak dedi o yüzden anlayamıyorum geçti mi geçmedi mi 🤷🏻♀️😐
Mom8899 irorkay Eksik okumuşum ☺️ Keşke benim de çıkmasaydı yediğim zaten bikaç bişey vardı onlardan da oldum 😅 Bebeğimin sağlığı için katlancam artık napayım ☺️ Teşekkür ederim evet çok haklısınız, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻
Mom053 Oykum_06 yemekten sonra çok şişkinlik oluyor 22 haftalığım karnım taş gibi önüme bi top koymuşlar gibi. Nasıl oturacağımı şaşırıyorum normal mi
buiyimi Oykum_06 koku hassasiyeti var bende hala bulantı yok ama mide yanması çok oluyor malesef 🤷🏼♀️
Mom8899 Oykum_06 Tansiyon belirtileri tam olarak ne bilmiyorum ama yemeklerden sonra ufak çaplı bi baş ağrım oluyordu sadece
Sibelbekler Oykum_06 kusma yanma hiç yaşamadım daha bunun dışındaki tek sıkıntım gece uyurken ortaya çıkan kalça ağrılarım 😢😢 uzun yürüyüşler yapamadığımi fark ettim bir de hemen belim ağrıyor
rabishhhh Sibelbekler doktorunuza söyleyin bacak için magnezyum verir benim de bir hafta sürdü ilk hamileğimde de bir hafta kadar sürmüştü magnezyum içtim geçti hemen bir de her gün muz yiyorum arada soda içiyorum
arslanbrcu Oykum_06 şimdilik soğuk süt, leblebi krakerle idare ediyorum. Doktora gittiğim bakalım ne ilaç verecek. 😅
bennoy Oykum_06 merhaba, benim de mide yanması ve gaz problemi çıktı. Gece uyanıp rezene çayı yapıyorum. 23+5 💙🤗
Portakalgeliyor Oykum_06 Allaha şükür bulantım olmadı hiç şuana kadar gayet iyi geldik sadece bazen belim ağrıyor ve arada salça ve yağlı yediğimde midem yanıyor :)