Oykum_06 Humanur2021 evet oynuyor oynadıkça daha mutlu oluyorum.😇 tekmelerini azda olsa hissetmeye başladım
DrElf Bizde 22+6 yız . Bulantı arada oluyor . Kilo durumunuz nasıl kızlar ? Ben 4 4.5 kilo vermiştim ilk başta şimdi geri almışım doğum öncesi kilomdayım
Mom8899 Oykum_06 Tansiyon belirtileri tam olarak ne bilmiyorum ama yemeklerden sonra ufak çaplı bi baş ağrım oluyordu sadece
Ays0 Çok ağırlaştım şimdiden resmen kabuğu karnında bir kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi 🐢 Bel ağrım ve mide yanmalarım arttı bir de kilo eklenince hamileliğimin bal ayları bitiyor diyorum kendimce 😂
Oozgn Oykum_06 bende bütün soğanın girdiği yemekler sarımsak soğan yumurta köfte vs… Artık çok özledim köfteyi yumurtayı 😔
Alize1 23.Haftadayız mide bulantim ilaç kullanmazsam devam ediyor. Mide yanması yok çok şükür. Hamilelikten önceki kiloma yeni geldim. 🥰
Nurtrky Oykum_06 artık haziranda bende başlıycam herşeye bayramda geçsinde bir bakalım zor ama güzel şeyler
Elif5361 Oykum_06 24+6 olcaz mide bulantım Geçti yanmam da arada bi yokluyor enfeksiyon ve kan göründü idrarımda ilaç kullandım bıraktım ara sıra kasıklarıma kramp giriyor o canımı acıtıyor 🤷🏻♀️Bidahaki kontrolü bekliyorum tahlil vermek için inşallah geçmiştir
Oykum_06 Elif5361 inşallah geçer benimde idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorum urucare şase yazmıştı. Onu kullanmıştım iyi geliyor
Elif5361 Oykum_06 Benim öyle bi ağrım yanmam olmadı anlamadım enfeksiyon tahlilde çıktı azolisin verdi 1 hafta kullan bırak dedi o yüzden anlayamıyorum geçti mi geçmedi mi 🤷🏻♀️😐
Mom8899 irorkay Eksik okumuşum ☺️ Keşke benim de çıkmasaydı yediğim zaten bikaç bişey vardı onlardan da oldum 😅 Bebeğimin sağlığı için katlancam artık napayım ☺️ Teşekkür ederim evet çok haklısınız, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻
Mom053 Oykum_06 yemekten sonra çok şişkinlik oluyor 22 haftalığım karnım taş gibi önüme bi top koymuşlar gibi. Nasıl oturacağımı şaşırıyorum normal mi
buiyimi Oykum_06 koku hassasiyeti var bende hala bulantı yok ama mide yanması çok oluyor malesef 🤷🏼♀️