ÇATLAKLARRR😫
Sofiyamagamedova normal oyle oluyo zatenn once kirmızı oluyo sonra ten renginle ayni oluyon🤷♀️😕
ecemeric ayenn bende kullanıyorum 🤷♀️ ama işte genetik
Htcyildiz masallah 😃
15.hafta da özel bölgemin üstünden başladım çatlamaya:( lierac ve hindistan cevizi yağı sadece oralarıma sürmeme rağmen çatladı iki taraftan 3,5 çizik öyle kaldı şuan göğüs ve bacaklarda yok :/ sürümeye devam ediyorum umarım daha fazla çoğalmaz ama bilemiyoruz işte ilk gördüğümde çok ağlamıştım 🤣
EsmaVera bendee yaa ilk gordum.agladim esim cok kizmisti bunun icinmi agliyorsun diye😅
EsmaVera 😅😅 ben gecen esim belini kasimammi istedi hep hizmetcilik yaptiriyorsun diye agladim aglamam.bitincede agladigim seye guldum 😅
Nasıl anlıyoruz catladigini ki bende daha yokta karnım çok kaşinıyor ama
tinymom bilmiyorumum sinozunkininilk kez duydum 🤷♀️
Gulsumm32 kasimayin sakinn 🤷♀️ internetten bakabilirsinizz kucuk kucuk deri yirtiklari olusuyo 😕
Biresinti
32 haftalık hamileyim 20.haftada sırf catlaklardan korktuğum için karnım belirginlesmeden hindistan cevizi yağ ve badem yağı kullandım fakat 31.haftada ufak ufak çok gözle fark edilemeyecek çatlaklarım olmaya başladı 🥴kilomu korudum ama çatlaklardan kurtulamadım sanırım 😁
Nurcan_2021 ayenn ne kadar dikkat etsektek basimiza geliyo bende kullaniyorum ama 10 kilo aldim simdiden 🤷♀️ ufak ufak basliyo sanki catlaklar
Biresinti
Kilo çok farklı bir durum ya hamileligim çok ağır geçiyor 8.ay başladık ama hala istifra ediyorum hamileligim boyunca +4 kilo aldım sadece, kendi ablam da tam tersine kilo almakla ve tansiyon yüksekliği sıkıntısı yaşıyor Rabbım tüm anne adaylarımız sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin çok zor bir süreç sağlıcakla gelsin miniklerimiz 🙏
OLMUYO demeyin oluyor kaşıma olmaz diyo ordu sürüsü gibi çıkıyor çatlaklar