Esraktrc yaa 😕 umatım.başka bi yerde oluşmazlar ben son haftalarda daha cok artiyo diye 38. Haftada dogmasini istiyorum 😃 ama sağlıkli olsunda gerisi onemli degil 🥰
ÇATLAKLARRR😫
Ssmzsh masallah ne guzel benim 1 bio oil bitmwk uzere 2. Ye basliycam sabah aksam kullaniyorum öglen de soylediginiz vazelinibalip deniycem 🌼 saolun
Aratzeynep malseff ama bi şey kullanmadan da vekliyemiyo insan olursa bile belki azlatır kullandiklarimiz 🌼
Momandmom bana ilk basta bio oil denildi 2 sise aldım simdi biri bitiyo soylediginizide suan alamam malesef fiyati yuksek 😕
maviscik77 insallah cogalmazlar 🌼
Alyaesmaa insallahh
Sevilay_47 insallah cogalmazlar 🌼
Sevilay_47 aynen en azından önlem almış oluyoruz yine de catlasak da 🤷♀️ yapıcak bi sey yok
Çatlayıp çatlamadığınıZı nasıl anlıyorsunuz. Ben ayırt edemiyorum. Bazen kızarıklık oluyor. Biooilkullandım, lierac kullanıyorum ayrıca h. Cevizi yağı ve bebe yağı da kullanıyorum. Bitince vazelinde alacağım. Günde 3-5 kez yağ sürüyorum. 32. Haftadayım. Çatlağım yok gibi. Ama olup olmayacağını bilmiyorum.karnım2 haftadır büyüdü .ondan önce yoktu pek.
Biresinti yani en azından kulllanarak azaltabilirsiniz inşallah hiç oluşmazlar🙏
Biresinti 54 kiloyla hamile kaldım 35+3 şuan kilom 70 ve göstermiyorum 😅 bu beni çok mutlu ediyor çatlakta göğüslerimde oldu 3. Ayımda olmuştu zaten aşırı büyüdü çünkü
Biresinti 24. Haftamda bio oil kullanıyorum ve çok düzenli kullanmama ve bol su içmeme rağman bugün çatladığımı farkettim moralim bozuldu
Biresinti şuan 31 +2olduk 25 haftada falan göğüslerim hep karardı catlaklar oluştu baya, ve basenlerimde oluştu çatlaklar onun dışında yok 😏
Biresinti 16 haftalıkken göğüs altı bir günde çatladı. Bazen ne yaparsan yap çatlağı önleyemiyorsun galiba. Yine de her banyodan sonra çatlak kremi sürerim
Ya kizlar bende 20 sonra basladi catlmaya cok kotu catladi karnim berbetdi simdi 35 deyim ama o kirmizi catlaklar soluyor git gide cok az bisey kalmis acaba bu normalmi
Biresinti inşallah canım
Biresinti çatlaklar malesef genetik oluyor 12. Haftadan itibaren her gece kakao ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum aşırı memnunum 33. Haftama giricem yarın hiç çatlağım yok fakat annemde de olmamış bana hamileyken 33 kilo almasına rağmen
Biresinti aynen öyle