Ben sürekli krem kullandım az çatlamam oldu 37. Haftada yok denecek kadar azdı 40+3 ye doğum yaptım ve son 3 haftada çatır çatır çatladım kullanmaktan vazgeçmeyin 🥲
ÇATLAKLARRR😫
Momlife1 ayenn umarımbebegim saglikli olurda 38. Haftamda dogum yaparım 😁 cok kisi var son 1 2 haftada catlayan
kedidirokedi masallah 🌼🌼
Demetslt 😕 ne yapalım bizimde yaratılışımız böyle 🤷♀️
Sofiyamagamedova normal oyle oluyo zatenn once kirmızı oluyo sonra ten renginle ayni oluyon🤷♀️😕
ecemeric ayenn bende kullanıyorum 🤷♀️ ama işte genetik
Htcyildiz masallah 😃
15.hafta da özel bölgemin üstünden başladım çatlamaya:( lierac ve hindistan cevizi yağı sadece oralarıma sürmeme rağmen çatladı iki taraftan 3,5 çizik öyle kaldı şuan göğüs ve bacaklarda yok :/ sürümeye devam ediyorum umarım daha fazla çoğalmaz ama bilemiyoruz işte ilk gördüğümde çok ağlamıştım 🤣
EsmaVera bendee yaa ilk gordum.agladim esim cok kizmisti bunun icinmi agliyorsun diye😅
EsmaVera 😅😅 ben gecen esim belini kasimammi istedi hep hizmetcilik yaptiriyorsun diye agladim aglamam.bitincede agladigim seye guldum 😅
Nasıl anlıyoruz catladigini ki bende daha yokta karnım çok kaşinıyor ama
tinymom bilmiyorumum sinozunkininilk kez duydum 🤷♀️
Gulsumm32 kasimayin sakinn 🤷♀️ internetten bakabilirsinizz kucuk kucuk deri yirtiklari olusuyo 😕
Biresinti
32 haftalık hamileyim 20.haftada sırf catlaklardan korktuğum için karnım belirginlesmeden hindistan cevizi yağ ve badem yağı kullandım fakat 31.haftada ufak ufak çok gözle fark edilemeyecek çatlaklarım olmaya başladı 🥴kilomu korudum ama çatlaklardan kurtulamadım sanırım 😁
Nurcan_2021 ayenn ne kadar dikkat etsektek basimiza geliyo bende kullaniyorum ama 10 kilo aldim simdiden 🤷♀️ ufak ufak basliyo sanki catlaklar