Ben sürekli krem kullandım az çatlamam oldu 37. Haftada yok denecek kadar azdı 40+3 ye doğum yaptım ve son 3 haftada çatır çatır çatladım kullanmaktan vazgeçmeyin 🥲

Momlife1 ayenn umarımbebegim saglikli olurda 38. Haftamda dogum yaparım 😁 cok kisi var son 1 2 haftada catlayan

Demetslt 😕 ne yapalım bizimde yaratılışımız böyle 🤷‍♀️

Biresinti 34.haftaya kadar tek bir çizik bile yokken 34 ye birden birde haritaya dönüştü vücudum onca şey kullanmama rağmen. Ayrıca sıkça nemlendiriyorum da cildim kuru olduğu için. Ama oldu işte önüne geçilmiyor maalesef

Biresinti ben daha 12 haftalığım ve karnım kaşınmaya başladı korkuyorum çatlayacak diye bio oil aldim işe yaramadi rahatlatmıyor.sanırım başka bi marka kullanicam erken başladı benim ama zaten kupkuru bi cildim vardı o yüzden sanırım 😞

Biresinti kesinlikle öyle. Keşke olmasa ama napalim olsun Allah’ın izniyle bebeklerimize kavusalim da yapacak bir şey yok 🌸

15.hafta da özel bölgemin üstünden başladım çatlamaya:( lierac ve hindistan cevizi yağı sadece oralarıma sürmeme rağmen çatladı iki taraftan 3,5 çizik öyle kaldı şuan göğüs ve bacaklarda yok :/ sürümeye devam ediyorum umarım daha fazla çoğalmaz ama bilemiyoruz işte ilk gördüğümde çok ağlamıştım 🤣

Biresinti aynen benim eşim de kızmıştı saçmalama sonuçta hamilesin diyo🤣 ama çok üzülmüştüm yaa ota boka ağlıyorum zaten sfsfsf

EsmaVera 😅😅 ben gecen esim belini kasimammi istedi hep hizmetcilik yaptiriyorsun diye agladim aglamam.bitincede agladigim seye guldum 😅

Biresinti bende çok çatladım her yerim çatladı. Trendyol da sinoz çatlak kreminin yorumlarını okudum biraz olan çatlakları hafifletiyor diye acaba burda kullanan var mı işe yarayan

Nasıl anlıyoruz catladigini ki bende daha yokta karnım çok kaşinıyor ama

Gulsumm32 kasimayin sakinn 🤷‍♀️ internetten bakabilirsinizz kucuk kucuk deri yirtiklari olusuyo 😕

Biresinti
              32 haftalık hamileyim 20.haftada sırf catlaklardan korktuğum için karnım belirginlesmeden hindistan cevizi yağ ve badem yağı kullandım fakat 31.haftada ufak ufak çok gözle fark edilemeyecek çatlaklarım olmaya başladı 🥴kilomu korudum ama çatlaklardan kurtulamadım sanırım 😁

Nurcan_2021 ayenn ne kadar dikkat etsektek basimiza geliyo bende kullaniyorum ama 10 kilo aldim simdiden 🤷‍♀️ ufak ufak basliyo sanki catlaklar