Ozlemust ayva çekirdeği ne başladım inşallah faydalı olur
Göğüs ucu yarası
Mrvee7 yaptım ama fayda etmedi😭
Derya111210 garmastan pomad kullanın etkili bir krem
Gümüş göğüs kapağı almayı düşünüyorum bende kullanan varm acaba
Derya111210 Kesinlikle Memelyn 🙏🏻 Balmumundan yapılmış bir koruyucu diyebilirim. İlk oğlumda yerleri tekmeleye tekmeleye emziriyordum canım çok acıyordu kanıyordu da. Sonra bu memelyn ile tanıştım eczaneden ve e bebekten temin edebilirsiniz. Bir hafta da yaralar iyileşti ne acı kaldı ne kanama. Çok aşırı tavsiye ederim 💙
Akasya teşekkür ederim deneyeceğim
Nalanmalkoc ben kullanıyorum kesinlikle alınmalı lansinoh krem de bence. Çünkü bu kadar emzirmeye göğüsler mahvoluyor şükür ben kullandım kanama yara falan olmadı hiç. Sadece hassaslaştı o da çok sıkn emiyor
Derya111210 canım benim de yara olmuştu hatta emerken kan geliyordu. Bir gün silikon uçla emzidrdim ve sürekli lansinoh sürdüm sonrasında geçti. Yara iyileşsin istiyorsan bebeğin bir gün olsun memeye temas etmesin silikonla bir gün idare et krem sür sürekli aklına geldikçe sonra hemen düzeliyor ben de öyle olmuştı. Bir de nemli bırakma göğsünü sütünle sil kurula sonra krem sür
Derya111210 ayva çekirdeğindem jel yaptım dolapta duruyor ya. Çıkarıp sürünce çok ferahlatıyor. Emzirmeden sonrada hametan veya lansinoh organik sürdüm. 3.gün felan acımıştı şimdi 14 gündeyiz ama acı yok çok şükür.
Nalanmalkoc evet kullanıyorum ben hala 1 aylık oldu oğlum, ama her gün düzenli kullandım ve gümüş kapak hem yara yapmıyor hemde süt yapıyor.
Ozlemust markası ne acaba gümüş kapak
icimdekikelebek silvernurse almiştim doğumdan öncede kullanın
Derya111210 Ben Badger marka göğüs ucu kremi aldım yorumları iyiydi onu sürüyorum 1.5 aydır suan 39+4 hamileyim umarım ilk gebeligimdeki gibi acılar çekmem
Derya111210 kendi sütünüzü sürün annesütünün içinde iyileştirici özellik vardır . Mıtlaka emzirmeden önce temizleme pamuğuyla temizleyin . Sert sütyen gitmeyin 🥰 sağlıkla büyütün
- Düzenlendi
Nergsozdemr Doğumdan önce kullanmanın faydası oluyor mu gerçekten? Ben ilkinde çok zorlandım öyle kötü yara oldu kanadı ki silikon uçlarla emzirmeye başladım sonra çocuk ona alıştı hep onunla emzirdim çileydi resmen. Şimdi doğumdan önce kullansam aynı sıkıntıyı çekmem herhalde dediğinize göre😐
Doğumdan önce gümüş kapak ve mustela kreme başladım. Bir ay kadar kullandım. Bebek sürekli yanlış tutuyor diye ikinci gün yara oldu. Garmastan pomat, madecasol, mustela, ayva çekirdeği jeli, karbonatlı su, ve daha bir sürü şey denememe rağmen her tuttuğunda yeniden yara oluyor yanlış tuttuğu için. Bir süre makina ile sağıp verdim şimdi 20 gün olacak tutmuyor memeyi delircem 😞😞😞
Elifbc boyutları standart mi acaba
Derya111210 evet standart ama çok kullanışlı hiç bir sıkıntı yaşamadım ben doğumdan beri bunu kullanıyorum hiç meme ucum yok çünkü bebeğimi hiç emziremedim sarılık oldu bunu ebe önerdi aldım hem yaralar için hemde çökük meme ucu için mucizevi bir şey
Elifbc teşekkür ederim alacagm