Derya111210 45 günlük anneyim bende en başından beri o.aciyi çektim felaket şekilde yarıldı kenarları ucunda bişey yoktu dayandım çok şükür geçti sana tek tavsiyem goguslerini havalandir , kesinlikle sütyen giyme bir süre ve kendi sutunden sur yara olan yere kuruyan kadar açıkta kalsın birde doktor bana hametan diye bir krem verdi oda biraz acısını almıştı . Ama bu söylediklerimi yaparsan kısa süre de geçer benim çok şükür yaralar kapandı çok az acı kaldı 🙏 bol sabir canım geçecek

Derya111210 ben 2gunde 3gundr bı sürüyordum hiç yaşamadım yara o yüzden yara kaç günde iyileşir bilgim yok

Derya111210 acitsada goğsum emizdirdim, kendi sütümde emzirdikce yara filan hiçbirşey kalmadı, sutyen aha emziren anneler için olandan kullandım

Derya111210 sıcak suyla sil lansinoh sür canım kendi kendine kurusun sonra gümüş kapak tak. Yada ayva çekirdeğinin jel haline getir onu sür. Kendi sütünden de sür masaj yap. Benimde ağrıyor tamamen geçmiyor ama ben bunları yapıyorum hafifliyor acı. Sürekli emmek istiyor ağrı oluşuyor o yüzden.

Sheems
        biraz eski yöntem ama işe yarıyor, karbonatalı su yapıp pamukla silin göğüs ucunuzu, emzirmeden önce yıkamanıza da gerek yok bebeğin ağzındaki pamukçuğa da iyi geliyor, içiniz rahat etmezse yıkayabilirsiniz tabi, umarım faydalı olur

Gümüş göğüs kapağı almayı düşünüyorum bende kullanan varm acaba

Derya111210 Kesinlikle Memelyn 🙏🏻 Balmumundan yapılmış bir koruyucu diyebilirim. İlk oğlumda yerleri tekmeleye tekmeleye emziriyordum canım çok acıyordu kanıyordu da. Sonra bu memelyn ile tanıştım eczaneden ve e bebekten temin edebilirsiniz. Bir hafta da yaralar iyileşti ne acı kaldı ne kanama. Çok aşırı tavsiye ederim 💙

Nalanmalkoc ben kullanıyorum kesinlikle alınmalı lansinoh krem de bence. Çünkü bu kadar emzirmeye göğüsler mahvoluyor şükür ben kullandım kanama yara falan olmadı hiç. Sadece hassaslaştı o da çok sıkn emiyor

Derya111210 canım benim de yara olmuştu hatta emerken kan geliyordu. Bir gün silikon uçla emzidrdim ve sürekli lansinoh sürdüm sonrasında geçti. Yara iyileşsin istiyorsan bebeğin bir gün olsun memeye temas etmesin silikonla bir gün idare et krem sür sürekli aklına geldikçe sonra hemen düzeliyor ben de öyle olmuştı. Bir de nemli bırakma göğsünü sütünle sil kurula sonra krem sür

Derya111210 ayva çekirdeğindem jel yaptım dolapta duruyor ya. Çıkarıp sürünce çok ferahlatıyor. Emzirmeden sonrada hametan veya lansinoh organik sürdüm. 3.gün felan acımıştı şimdi 14 gündeyiz ama acı yok çok şükür.

Nalanmalkoc evet kullanıyorum ben hala 1 aylık oldu oğlum, ama her gün düzenli kullandım ve gümüş kapak hem yara yapmıyor hemde süt yapıyor.