Merhabalar 4 gün önce sezaryen ile doğum yaptım.Göbeğim baya duruyor şimdilik.Ne zaman sarmalıyım ?Korse mi kullanmam gerek?Şimdiden teşekkürler ✨
Göbek sarma olayı
Melek2654 ben ilk doğumumda sarmıştım sezeryandı benimde üstüne de korse takmıştım baya sıkmıştı ama göbeğim kalmamıştı nasipse bu doğumda da düşünüyorum dikişlerin üzerinden sarabilirsin sende canım
Melek2654 owli al canım
Merinosunannesii link varmi
- Düzenlendi
takmaya veya sarmaya başlayanilirsin artık
Melek2654 korse hemen takılır mi bilmiyorum ama guzel bir bezle sarabilirsin annem hep sarmış bize doğum yaptiginda simdi banada bir sargi hazirlicak bende saricam doğumdan sonra
Tuba04 Bel korseleri varya hani sıcak tutsun diye takıyorlar ondan takmıştım ama şimdi netten almayı düşünüyorum bu arkadan kancalı olanlardan
Merinosunannesii Owli nasıl bir korse acaba
Deryayurt çırtçırtlı ben araştırdım coğu kişi bu korseyi tavsiye ediyor
Trknavci Google a owli Korse yaz yada trendyola filan cıkıyor canım zaten 2 rengi var Bi krem bide lacivert
[silindi]
Melek2654 Merhaba, şu an göbek dediginiz şey rahîm ve uterus. Musade edin vücudunuza toparlasın kendini. Rahim aşağı bi insin önce. Acele etmeyin.
Melek2654 ben korse kullandım ilk 10 gün hiç bir şey takmadım 10. gün kontrol muayenem vardı kontrolden sonra doktor kullanabilirsin korse dedi kullanmaya başladım. İlk günler günde 2 3 saat taktım sonra yavaş yavaş gün içerisinde sürekli kullanmaya başladım. Şu an 1 ay oldu doğum öncesi gibi oldu karnım kalmadı göbeğim hiç.
Deryayurt tamam sağolun sarayım baya var çünkü
Merinosunannesii hemen bakıyorum teşekkür ederim 🌸
rukiyeeefeee tamam sağolun ☺️
Serpil-3 Hımm tamam o zaman öyle yapalım teşekkürler
Burcuckmk tamam sağolun