Deryayurt çırtçırtlı ben araştırdım coğu kişi bu korseyi tavsiye ediyor
Göbek sarma olayı
Trknavci Google a owli Korse yaz yada trendyola filan cıkıyor canım zaten 2 rengi var Bi krem bide lacivert
[silindi]
Melek2654 Merhaba, şu an göbek dediginiz şey rahîm ve uterus. Musade edin vücudunuza toparlasın kendini. Rahim aşağı bi insin önce. Acele etmeyin.
Melek2654 ben korse kullandım ilk 10 gün hiç bir şey takmadım 10. gün kontrol muayenem vardı kontrolden sonra doktor kullanabilirsin korse dedi kullanmaya başladım. İlk günler günde 2 3 saat taktım sonra yavaş yavaş gün içerisinde sürekli kullanmaya başladım. Şu an 1 ay oldu doğum öncesi gibi oldu karnım kalmadı göbeğim hiç.
Deryayurt tamam sağolun sarayım baya var çünkü
Merinosunannesii hemen bakıyorum teşekkür ederim 🌸
rukiyeeefeee tamam sağolun ☺️
Serpil-3 Hımm tamam o zaman öyle yapalım teşekkürler
Burcuckmk tamam sağolun
[silindi] evet biliyorum tabi ki herşey büyüdü ve yer değiştirdi sizi hatırlıyor gibiyim mesleğiniz neydi acaba ?
Elifbc ya çok sevindim peki ne marka nasıl bişey aldınız ?
[silindi] ben diğer iki oğlumda da bağladım inanın bağlayınca karnım o kadar rahat etti ki yan yatınca sarkınca daha çok ağrıyordu dikişim
Melek2654 sezaryen oldum ertesi gun doktorum korse kullanmaya başlattı
Melek2654 benim eşim de dr ve doğuma giderken korseyi götüreceğiz dedi. Ilk etap için belden cırtlı ucuz bir şey aldım. Korse dikişi sarmayacak, dikişe değmeyecek. Göbeği toplayacak ki konuşurken, hapşururken, gülerken göbek sallanıp altta dikişleri acitmasin. Ilk etap için amaç göbek gitsin değil benim açımdan. 2 3 hafta sonra ödem vs de gidince yamuna belden korse almayı düşünüyorum, sortlu korseleri çıkar giy bana cok zor geliyor
rukiyeeefeee tamamdır teşekkürler
Medilifegun anladım sağolun ✨
Eski9 haklısınız sanırım
Csm evet şortlu önerilmiyor zaten ilk zamanlar için teşekkür ederim