Papatya55 Arkadaşlar bugün doktora gittim ultrason en üsteki küçük şey bebek ama altaki kist çökmüş büyük doktorum umutlu konuşmadi ağrim çok olursa budahile yapilcak ameliyet dedi guatr çikti 3.13 bir bakanilirmmisiniz
Piremses0 Papatya55 bu kadar büyük kistle hamile kalmak zor olurdu canım rabbim vermiş insallah sorun Çıkmaz 🤲🏻
Srknglcn_1 Piremses0 Ben kullanıyordum ama çok dua ettim Allah’ım bana bir miyde bulantısı ver ben sigara kullanmiyim dedim ve çok şükür 1 ay oldu içmiyorum cnm
senaagc Çok fena grip olmuşum kızlar ve boğazım ağrıyor, 6+5 günlüğüz ne kullanabilirim ne yapabilirim iştah desen zaten yok yemek kokusu aldıgım an midem bulanıyor😢
senaagc Derya2021 canım hiç korkma aynı benimde öyleydi geç döllenmeden dolayı keseyi gördük icinde kücük bebegide gördük kalp atısını duymamız kaldı bizimde 26 nisanda gidicem bende
ebrualtnn Nigarhacizade bugün doktora gittim uygulamaya göre 6+6 idim fakat 7+2 olduğumu söyledi çok şükür keseyi bebeği gördük kalp atışını dinletmedi doktor bebeğe herhangi bir etkisi olmaması için sadece gösterdi yarın da sağlık ocağına testler için gidicem inşallah 🥰🥰 inşallah testler de temiz sorunsuz çıkarsa biraz daha hafifleyeceğim
Aysemesut Mervenurns bende aynı ilaç verdi o kadar bu vıtamın su vıtamın içesim yok kı bu kdar halsızlık mıde bulantısı olamaz yatagımı bıle duzeltemıyorum canım sende bel agrısı sırt agrısı var mı
Mervenurns Aysemesut ilacı düzenli kullan canım etkisi oluyor baya. Hiç agrım yok benim 2 hagta öncesine kadar karnım ve bacaklarım cok agrıyordu gecti onlarda arada bir karnım agrıyor o kdar
aaac61 Kizlar 5+5 haftadayim 11 mart son regl tarihim 11 nisanda 139dus beta hcg dun yaptiedim 820 cikti artis yavas sanki dis gebelik olabilir mi sizce
Piremses0 aaac61 11 nisan 139 ise; 13 nisanda 278 15 nisanda 556 17 nisan 1112 19 nisanda 2224 Canım beta hcg 2250 üstü Çıkması lazımdı düzenli artış olmamış büyük bir ihtimal sağlıksız gebelik 😔 doktorunuzla konuşun geçmiş olsun 💐