ege_ayaz_mom Derinim2203 hayır doktora gitmedim gitmeyide düşünmüyorum şu anda bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum canım ☺️
elfcaglar1 Aslhn18 ondandır benimde migrenim var hacamat yaptırdım daha önce ondan agrısı biraz azaldı ama devamlı hafif hafif baş ağrım var migren artıyormuş
Umuddd kivirciginannesi benim de reglime 1 kac gün kala yaptırdım 36 çıktı reglim 3 gün gecikti kan testinde 1429 çıktı insallah seninkine yükselir
kivirciginannesi Umuddd inşallah😢😢 bugün tekrar gebelik testi yaptım silik çıktı. Çok kötüyüm. Cumartesi yaptığım daha koyuydu
mhndshnm Anneyimm_ Benim mide bulantım çok. Sabah erken kalkıyorum otobüsle işe geliyorum falan kötü oluyorum. Bir de kasık ağrım var biraz. Kalp atışını duydunuz mu?
Damlanurrr mhndshnm biz bugün 6+4 günlük olduk dün randevumuz vardı çok şükür duyduk. Şuan da bel ağrım var mide bulantım var arada karnıma ağrı giriyor gaz sıkışması gibi
Piremses0 Papatya55 op. Dr aliihsan Gönenç var canım İnstagram da yaz ona ar resmî en geç 1 saate yazıyor ne diyecek dinle iyi bir doktor