elfcaglar1 2kizanasi bende aynı öyle forumda biri ayaklarınızı hep sıcak tutun geçer dedi gece çorapla yattım bunu denicem sizde deneyin inşallh geçer 😊
Ozlemle ebruli1 ya bi şey sorucam sizde de adet olacakmış gibi ara ara sancılar oluyo mu 5 haftalığım
senaagc kivirciginannesi Bizde şuan uygulamaya göre 7+3 üz ama doktorum 1 hafta geriden geldigini söyledii yani 6+3 gec döllenmeden dolayı, perşembe günü gittiğimde keseyi ve bebisi gördük. 10 gün sonra gel kalp atısına bakalım dedi 🌸
Smeyyeer senaagc canım benim de 25 Şubat son adetim uygulama 7+3 diyor ama bugün lekelenme olunca gittim acile orada 6+2 dedi doktor demek ki aynıyız benim gibi olan varmış
ebruclmtsdmr senaagc merhaba benim normalde 17 Şubat son adet gördüğüm tarih ama doktorum 25 Şubat yapalım dedi doktorun dediğinden mi gideyim uygulamada sizce
senaagc Minnakbiranne1 canım benimde son adetim 25 şubat uygulamaya göre 7+3 ama doktor 6+3 demişti yani 1 hafta geride keseyi gördük çok şükür kalp atışını bekliyoruz
Teachernry senaagc canım benimde 1 hafta geriden geliyor ve kalp atışı duyamadık beni doktorum çok endişelendirdi 😭 yarın 7+2 olacağız inşallah bebeğime göre sata göre 8+2 inşallah kalp atışı duyarım
Kadriye_k senaagc aynıyız😊 Sağlıkla kucağamıza almak nasip olsun. Bende ikizlerimi bekliyorum 🙈 iki gün önce çok hafif açık pembemsi kanamam geldi bir kere birdaha gelmedi doktor normal dedi sizde de oldu mu?
Minnakbiranne1 senaagc biz onu sormayı unutmuşuz sonradan da mesajdan sormak istemedim ama sağlık ocağındaki ebe kalp atışını duyana kadar ilişki yaşamayın demişti, bu hafta doktora gidince sorucaz biz korkumuzdan hiç yapmadık zaten bebeğe bişey olur diye
Selocan59 senaagc genelde düşük tehlikesi olanlara kanaması olanlara söylüyor doktor ama bizler emin olmak için 3 ay ilişkiye girmiyoruz yasak 3 aylık olana kadar içimiz rahat etsin hemde bebeğimiz büyüsün sıkıntı yaşamadan die sizde 3 ay beraber olmayın mühim olan bebek degil mi 😍😍
Nazli2802 elfcaglar1 beta değeri 1.000 altında kese görünmez demişti Dr bana 602 değer ile gittim görmedi şükür şimdi her şey yolunda 🙂
kivirciginannesi [silindi] çok şükür. İlk kandan kaç gün sonra böyle çıktı. Bende yarın yine kan vericem. Çok korkuyorum 😔
Elcnbykckr 2kizanasi canım merhaba benimde son adet tarihim 16mart ☺️☺️ Benimde bitane oğlum var 2.5yasında☺️
-Papatya33 Elcnbykckr benim de son adet tarihim 16mart. Carsamba kontrolüm var. Beta değerleriniz nasıl
Elcnbykckr kivirciginannesi 4+5 gösteriyor canım son adet tarihim 16Mart benimde☺️ Ben adetimden 2/3gün önce öğrendim 9 Nisan- 20.4 12 Nisan-105.5 16 Nisan- 700 çıktı beta değerlerim
kivirciginannesi Elcnbykckr oo süper. Ben beta düşük gördüm diye çok endişeliyim ya:( sanki yine kimyasal olacak
[silindi] Ayseyavuz halsizlik bulantı var günüm cde geçti gebelikten şüpheleniyorum dedim tamam kan verelim hatta vermişken diğer değerlerine de bakalım dedi.
Hifaa20 kivirciginannesi senaagc [silindi] ya benimde 3 gün geçikti ilk gün pembe sıvıyla karışık geldi geçen ay Rahim filmi çekildim ilk adetim ama bulantı baş ağrısı hep hisettim karnım kasıklarım bellim çok kötü damla damla kan geliyor adetmi oldu ben şimdi anlamadım test yaptırmalımıyım sizce tüm belirtilerim var ama
Elcnbykckr 2kizanasi evet büyük artık oğlum ☺️ Nasipse bu sefer 26sına gün verdi doktor keseyi falan görebilmek icin