elfcaglar1 2kizanasi bende aynı öyle forumda biri ayaklarınızı hep sıcak tutun geçer dedi gece çorapla yattım bunu denicem sizde deneyin inşallh geçer 😊
Elcnbykckr 2kizanasi evet büyük artık oğlum ☺️ Nasipse bu sefer 26sına gün verdi doktor keseyi falan görebilmek icin
2kizanasi Elcnbykckr Evet evet benim kızım daha çok küçük 🐣 Hayırlısı olsun bakalım benide haberdar edin mutlaka 😊
lentil 2kizanasi çorap olayı kesin farkettiriyo deneyin. Ben gün boyu evde çorap panduf giyiyorm. Sadece uyurken çıkarıyorum ayağımdan. O sancıları azaltıyor
elfcaglar1 2kizanasi lentil bende gece çorapla uyudum valla sabah ağrımadı özellikle gece arttığı için corapsızlık etkileyebilir diye düşünüyorum 😊
2kizanasi lentil Şimdi giydim bakalım umarım fayda eder telef oldum 3 gündür sağolun. Ilk çocuğumda olmamıştı hiç 🥴
2kizanasi Elcnbykckr Haber et demiştiniz Ben bugün kontrole gittim erken yakalamışsın gebeliği dedi 😅 değerin daha düşüktür kese görünmez dedi. Tekrar kan verdim haftaya geri gitcem bakalım 👀
kivirciginannesi gunes123olarak aa aynıyız. Bende yarın kan verecem. Benim beklenen regl 20 nisan. Sanki yine regl olacam😔 bu korkuyu yenemiyorum
ege_ayaz_mom kivirciginannesi bende 4+5gunluguz bende 1 hafta önce yaptırdım beta 12 çıkmıştı regl günüm cuma günüydü ve pazartesi günü tekrar değere bakılacak yukseliyomu dusuyomu diye inşallah yükselir🙏
kivirciginannesi ege_ayaz_mom ah canım hatırladım seni. Bende yarın kan vericem. İçimden bi ses tutunacak diyor, bi yandan da korkuyorum yine kimyasal yaşacm diye. Bu belirsizlik çok yordu beni