• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Elfilayda yaptım canm yarın çıkıyor. Benim Cumartesi koyuydu bugün başka marka aldım silik. Belim fena ağrıyor. Bu bekleyiş beni çok incitiyor gerçekten

Ebesobee keseyi gördün mü gittin mi doktora? Ben 30 Nisan’da kontrole gidecem bakalım inşallah hem kalp atışını görürüz hem bebişi😍

kivirciginannesi ilk şimdi öğrendin 39 dimi iki gün sonra bir daha baktır bak kaç olmuş yükselmiştir zaten korkma sakın. Bundeğerle hasta olmazsın zaten. Ben reqlime 6 gün kala yaptım düşün 😀 bide Şubat 28 cekti diye sarkma olabilir diye yedim durdum kendimi

Piremses0 yani güzel bi
      motivasyon aslında bebek inşallah hepimiz bırakırız ilk üç ay bırakmak çok önemliymiş

Kirmizivosvos 39 değeri ayın 16 sında canım. O zaman silikti Cumartesi koyulaştı sevindim. Bugün regl günüm ve silikleşmiş😢 gerçi markaları farklıydı ama bilmiyorum bıktım bu durumdan ya

Kızlar 14 Mart son adet tarihim uygulamada 5+3 günlük gebelik gösteriyor ama doğru değil beta hcgde cuma günü 179cikti sizce kaç haftalık :( folik asit için doktora mi gitmem gerek

@Nur2434 değer düşük ama geç döllenme olabilir iki gün sonra bir daha kan ver bence ona göre değerlendirirsin