• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Yesim_62 hadi hayırlı olsun canım bizde gördük keseyi 2 gün önce 2000 deydi değerim ama 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için seni erken çağırmışlar

Kızlar herkese günaydın aile sağlığı merkezinde verdiğiniz kan sonuçlarını e nabızdan aynı gün içinde görebilen oldu mu acaba sağlık ocağına gitmeden

Ayseyavuz canım direk beta değerime baktırmak istiyorum hamilelik gözüküyor de o zaman kan alıyorlar muayne olmuyorsun

5+4olduk bugün .gece baya koyu kahverengi akıntı gelmiş sizce neden yerleşme kanaması olabilir mi yoksa düşük riski var mı?

• 3458 bunu yanıtladı.

Yesim_62 resmini atsana canım bende atayım merak ettim 😍 boyutları aynı mı merak ettim 🤲🏻

Arkadaşlar merhaba. En son adet tarihim 12 mart. Programa göre 5 hafta 5 günlük’üz. Buğün doktora geldim. Kese göründü. Doktor 10 gün sonra kalp atışına bakmak için çağırdı ve ultrasonla alttan bakabileceğini de söyledi. Sizede böyle söylendi mi, alttan baktırmalımıyım.

Yyeliz bize böyle bişey söylenmedi kese varsa zaten allardan muayeneye gerek yok normal karındansa bakabilir ilk haftalar allatan muayane iyi değil çünkü bebek tam yerleşmemiş oluyor oyuzden ben asla tavsiye etmem