4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Nigarhacizade cümlemizin 🌺
Fatmakara97 aynı bende 4+4 daha dr gidemedim calışıyorum cuma nasipse arada kasıkta sızı oluyor sadce basım agrıyor sürekli ama onun dışında yok erken diye galiba
@Fatmakara97 aynen canım öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim
Aslhn18 benim de göğüs hassasiyetim var belin ağırıyorr
Rumiaba bende de regl sancısı gibiydi normal sanırım
MrsBaran çok şükür 🙏🏻Doğru diyorsunuz olumsuz düşünmemek gerek ama işte aklımıza bazen olumsuzlukları getiriyoruz benim açık kırmızı gibi biseydi bir kez çok az geldi daha da çok şükür gelmedi dikkat etmek gerek dediğiniz gibi , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🌻😍
kivirciginannesi folidoce yi aldık bugün günde bir tane mi kullanmalıyım prospektüs te öyle yazıyor ama size de sormak istedim
Nigarhacizade
evet öyle olanlarda var değişik birşey 🤷🏻♀️
Derinim2203 benimde 12 Mart 🥰 sadece test yaptım henüz dr a gitmedim
elfcaglar1 bende öyleyim ya. Hele ilk günler gördüklerim aman ya rabbi🤪
Haticesilanurunannesi en güzelini yapmışsınız valla benimde 10 mart başta beta düşük çıktı şimdi düzene girdi bu cuma kese için gidicem tam 2 hafta beklemiş olcam yani
Haticesilanurunannesi kan verdin mi peki
Mervenurns şimdide böbrek ağrısı yaşıyorum canım sıkıldı baya :(
kivirciginannesi ilk aylar hep öyle oluyor bende 6 haftalıkken kan değerlerim düşüktü hatta düşük riskim vardı ama doktor zaten o haftalarda ilaç verdiği için düzeliyor değerler şuan da da 32 . Haftamdayım çok şükür bir sıkımtım yok
Ozcan-s benimde 5 haftalik suan ama bende de sol tarafta bi agri var bacagima vuruyor nedense calisirken cok zorlaniyorum
- Düzenlendi
Haticesilanurunannesi evet canım hergün aynı saatte bi tane. 12. haftaya kadar