• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Ozcan-s bebek yerine oturmaya çalıştığı için kasık ağrısı olurmuş 🥰 hatta adet olur gibi hafif lekeler görürsün iç çamaşırında. Korkma

Bebek kesede kacıncı haftada görünüyordu ? 6 diye hatırlıyorum ama erkenden gitmek istemiyorum doktora 1 tane kızım var 5 yasında 1 tanede düşügüm oldu 1 sene sonra tekrar gebe kaldım ve hemen gitmek istemiyorum sır gibi saklıyorum kimseyede söylemiyorum sizce doktora nezaman gitmeliyim

Aslhn18 valla benm 4. Haftamda gördü. Ama bi arkadaşımda görememiş. Kilo ile alakalı demiş doktor.

Aslhn18 benim ilk gebeliğim de 4 haftada gözükmüstu ama iki hafta önden gidiyordu. Adete göre 4 utrasyon da 6 haftalık gözükmüstu. İkincide de 6 haftalıkken gitmiştim. 6 Garanti galiba .

Yaren_yavuz_54 sağlık ocağına gittim tekrar kan idrar testi yaptılar çıktı yarın bi daha hastaneye gidicem değerlerimi göstermek için 6 haftalıklen duyduk kalp atışınıda

Aslhn18 aynıyız canım benimde kızım var sonra bir kimyasal geçirdim. 1 seneden fazla zaman geçti şimdi gebeyim. Senin değerin yüksek bence cumaya kadar kese görünür

Aslhn18 benim betam da 800 dü gördüğünde. İlk zayıfsın görürüz keseyi dediğinde şaka yapıyor sandım😀

Aslhn18 görür o zaman🥰hayırlısıyla haber et bana da merak ederim