tgbbor Düzelme ihtimali varmı ki İnşAllah ya alttan mueyene ile gebelik kesesine benzer kese gördüm dedi ama artış düzensiz işte 😟
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Anlbsra dun duydum canim kese de göründü kalbide dinledim
Merhaba 🥰 benim de son adet tarihim 24 mart bu gün 3+6 olduk. Geçen hafta çarşamba günü ayın 14 ünde kan testi yaptırdım ve beta hcg 230 çıkmıştı. Bu gün tekrar test yaptırdım ve beta 3370 olmuş haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum 😍
kertenkelebek canım Cumartesi gün ki koyuydu bugünki silik😢
Damlanurrr Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 💙 Bende perşembe günü gideceğim kalp atışı için. Bende mide bulantısı ve kasık ağrısı ile uğraşıyorum şimdilik
- Düzenlendi
Minnakbiranne1 benm 23 subat son adet tarihim bebek 7+3 bi yanlıslık olmasın kalp atısını 6+5 te duydum
kivirciginannesi benim ki de çok silikti istersen atarım ona takma kafanı adetin gecikti mi senin
aaac61 Henüz belli değil ama artış düzensiz diye şüpheleniyor doktor
06yonca amin inşallah 🥰
Elfilayda canım Cumartesi koyuydu bugün silik çıktı. Bugün regl günüm
tgbbor Umarım geçer Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 Hepimiz güzel haberler alırız İnşAllah bu mübarek günlerde 😟 Sağlıcakla kalın
tgbbor ne kadar olmalıymış ki bi kaç gün var aramızda
BegumBektas bende dün öğrendim gebe oldugumu hcg 45,4 çıktı, bugün de kasık ağrım basladı regl sancısı gibi ama normal birşey mi bilmiyorum
Çok şüküürrr🙏🏻🙏🏻❤️❤️ İnşAllah sorunsuz bir gebelik geçiririz 🥰Bende şimdi 5+1 uygulamaya göre. Bakalım inşAllah ben de 10 güne falan gidicem ultrasona kalp atışı ve kese için🙏🏻❣️
reglime 1hafta kala lekelenme olmuşdu kahverengi. Sonra olmadı, ara sıra yine çok az lekelenme oldu ama doktor yerleşiyor diye olduğunu söyledi. Şimdi yok lekelenme. İnsan bir şey görünce huzursuz oluyor baya, ama her kesde farklı. İş arkadaşım 9ay regl görerek hamilelik geçirmiş 🤔
Nigarhacizade bende 5+0 ım😍
Yeni öğrendim
elfcaglar1 bende karnımı çok şişmis hissediyorum 6 haftalık hamileyim siz ?