Kızlar merhaba 🤚🏻 Gebelik belirtileriniz kacıncı haftada basladı bulantı aşerme vs yada benim gibi hiç bir belirtisi olmayan varmı kendimi cok tuaf hissediyorum
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Kızlar ben sadece folik asit kullanıyorum progesteron yazmadı doktor bana başka bişey kullanmamız lazım mı
Aslhn18 ne kadarlık canım bende sadece ağrı var belimde arada bacağımda ve kasığımda 4+4 üm
Fatmakara97 yok canım düşük tehlikesi olanlara veriyor bende sadece folik asit kullanıyorum folidonce diye bişe ☺️
Piremses0 bende aşırı bel ağrısı var kasık çok değil
Piremses0 AA teşekkürler bende dedim doktor iyi değil mi acaba 😊
Fatmakara97 yok canım yapması gerekeni yapmış 😊
Nigarhacizade cümlemizin 🌺
Fatmakara97 aynı bende 4+4 daha dr gidemedim calışıyorum cuma nasipse arada kasıkta sızı oluyor sadce basım agrıyor sürekli ama onun dışında yok erken diye galiba
@Fatmakara97 aynen canım öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim
Aslhn18 benim de göğüs hassasiyetim var belin ağırıyorr
Rumiaba bende de regl sancısı gibiydi normal sanırım
MrsBaran çok şükür 🙏🏻Doğru diyorsunuz olumsuz düşünmemek gerek ama işte aklımıza bazen olumsuzlukları getiriyoruz benim açık kırmızı gibi biseydi bir kez çok az geldi daha da çok şükür gelmedi dikkat etmek gerek dediğiniz gibi , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🌻😍
kivirciginannesi folidoce yi aldık bugün günde bir tane mi kullanmalıyım prospektüs te öyle yazıyor ama size de sormak istedim
Nigarhacizade
evet öyle olanlarda var değişik birşey 🤷🏻♀️