Zezeeeyyldrm Betuldoksan dövülmüş buğdaydan oluyor sanırım yoğurtlu yapılıyor bizd3 böyle en azından 😊
Burcukra Bugün ki menüm Mercimek çorbası biber dolması içecek yoğurt vs dünden de güllaç var Allah kabul etsin herkesin orucunu 💜
Hasret90 Naciyeylmz merhaba bir kase yogurt bir yumurta sarisi 1 veya iki kasik unu cirpip 1 bucuk ltre suyla karisdiriyorum kaynamaya baslayinca icine yarim cay bardagi sehriye veya pirinc koyup o suda hasliyorum uzerine yag nane cok guzel oluyo 🥰 biz az tane seviyoruz istege gore yogurtta artirilabilir
merviskoooo alininannesiii kaç haftalıksınız bi ara ben de öyleydim yemeği geçtim yerimden kalmak istemiyordum buraya da yazmıştım hatta sonra geçti eskisi kadar kalmadı
Lavinyaaaa Betuldoksan Cnm onun yörelere göre farklı ismi var bizimkiler mehir diyor haşlanmış dövmeyi soğuk yoğurtla karıştırıyorsun sarımsak ve nane koyuyorsun bitti klasik cacık mantığı yani :)
semra34_erkan Bende niyetli değilim ama eşim ve kayınvalidem tarhana çorbası beyaz lahana sarması cacık karnıyarık tatlı güllaç ve paçanga böreği
Semrakrbck HappyMom yani kızlar bazılarımızın canı çekiyor olabilir ama bazen fikir oluyor öyle bakmak lazım . Bugün misafirmiz var lahana sarması fırında sebzeli kanat çorba ve salata olacak menüde .
Fabulas Son 10 günüm tutamıyorum ama eşim için hep sevdiği şeyleri yapıyorum, bu akşam mercimek corbası viyana usulü patates salatası ve yanında tavuk shinitzel🐓