Biranneadayiiii Yoğurt çorbası Fırında tavuk patates Yaprak sarması Havuç tarator Turşu ve ayran 🤲🏻🌼 Hayırlı iftarlar herkese
Koylu_guzeli Düğün çorbası Tavuk sote Pirinç pilavı Salata Ayran Allah kabul etsin insallah Rabbim herkesin sofrasına bereket versin 🤲🏻
Nuranalii Bugünkü menüm foruma girmişken şimdi yazayim bari fikir olur 🌸 ~ Saçta kavurma ~ Pirinç pilavı ~ Cacık salata ~ Dünden kalan kuru patlican dolması ~ Dondurma eşliğinde kadayıf tatlısı 💁🏻♀️
Diclenur_63 HappyMom bende niyetli degilim ama eşim için yapıyorum💐 Mercimek çorbası Lahmacun Salata Ayran Kemalpaşa tatlısı
nrsncmldr Rahime63_63 merhaba bende çok sıkıntılıydım bu konuda bana doktorum magnezi kalsine vermişti sürekli değil ihtiyaç halinde kullan demişti. Doktorunuza danışın bence 😊
Burcukra Bugün ki menüm fikir olsun sizede 🐰 🐰Mercimek çorbası 🐰Güveçte tavuklu kaşarlı mantar sote 🐰Pirinç pilavı 🐰Cacık
Essmt Rabbim herkesin orucunu kabul etsin bende son haftam olduğu için tutamıyorum , ama yemek olarak fırın musakka pilav arpa çorbası salata yapıcam ❤️Herkese iyi iftarlar diliyorum
Sevgi_123 Eelcinn evet kızartırsanız daha lezzetli olur ama yağlı olsun istemiyorsanız kıymaasını hazırlarken çok az yağ kullanın
Durunbigeldim Kuru fasulye ve pilav eşimin isteği🥲yüksük çorbası konposto yoğurtlu semiz otu brokoli salatası bunlar bana😗
babyme_ay Erişteli Yeşil mercimek çorba Beşamel soslu garnitürlü tavuk sote domates soslu makarna Çoban salata Hira tatlısı Bence de faydalı bi post olmuş. Her gün menü bulmak gerçekten zor. Burdan fikir edinebiliyoruz 👍🏻🤔