Burcukra HappyMom bugün ki menüm tarhana çorbası salçalı spagetti ve fırında ballı kanat yanına cacık tatlı olarak güllaç yaptım ben tutamıyorum eşime eşlik ediyorum 😍😍
MinikMicizem Rahime63_63 canım sabah aç karnına bı çorba kaşığı sıvı yağ iç birebir çözüm ben serklajliyim Kabız olmamaya çok dikkat edyorm ve byle yapyorm
Gzey123 NGCak evet kuzum doktoruma sordum tutabilirsin dedi ama orucu açtıktan sonra iki gündür biraz iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden tutmayı bırakıcam büyük ihtimalle
Deryalbr Askiletotomsu bilgi alabilecegım baslıklar var kılını nasıl aldıgını kıme aldırdıgını yazmal ısteyen varsa baska foruma gıtsı burası anne bebek forum mu
Lalihhhh Yesim_duman5534 ALLAH müsade etmiş sonuçta ,nefsimiz için yapmıyoruz ki ,İNŞAALLAH borçlarımızı da hayırlısi ile öderiz 😊 ALLAH hayırlısı ile bebeklerimizi kucağıma almayı nasip etsin
Lavinyaaaa Oruçlu olacağım ve zaten sahura kadar uyumadığım için akşam ki yemeğimi şimdiden yapayım dedim ve yaptım 😁 • Karnıyarık😍 • Mehir 😍 • İran pilavı Birde az bi salata Tatlı olarakta sarma kadayıf yapıcam inşallah
Betuldoksan HappyMom ben tutmuyorum ama eşime eslik ediyorum sahurda ve iftarda hatta benle dalga geçiyor sanki sen oruclusun diye çünkü ben ondan çok yiyorum😂 şimdiden herkese hayırlı iftarlar… ▪︎yoğurt çorba ▪︎tavuk ekşili ▪︎dolma biber ▪︎salata
Zezeeeyyldrm Betuldoksan dövülmüş buğdaydan oluyor sanırım yoğurtlu yapılıyor bizd3 böyle en azından 😊
Lavinyaaaa Betuldoksan Cnm onun yörelere göre farklı ismi var bizimkiler mehir diyor haşlanmış dövmeyi soğuk yoğurtla karıştırıyorsun sarımsak ve nane koyuyorsun bitti klasik cacık mantığı yani :)
Hasret90 Ben Tüp mideliyim 30 haftalik hamileyim esim icin lahana sarmasi yayla corbasi ve yemekden sonrada waffle yapacagim 🥰 herkese hayirli iftarlar simdiden
Hasret90 Naciyeylmz merhaba bir kase yogurt bir yumurta sarisi 1 veya iki kasik unu cirpip 1 bucuk ltre suyla karisdiriyorum kaynamaya baslayinca icine yarim cay bardagi sehriye veya pirinc koyup o suda hasliyorum uzerine yag nane cok guzel oluyo 🥰 biz az tane seviyoruz istege gore yogurtta artirilabilir
Krizantem_ Yayla çorbası Zeytinyağlı kabak yemeği Mantı (dünden kalmıştı) Salata -turşu Üşenmezsem ıslak kek😄
Masal__ minikprensesimbenim ben 2 lt süt 2,5 su bardağı şeker ile yaptım tam geldi ölçüsü aralarına da ceviz koydum
Mom54544 Sadece tatlı yapacağım dondurmalı irmik helvası gorumcemin eşi yokmuş oraya geçeceğim hemen üst sokağımda o hazırlayacak ben gitmezsen kızları alıp ben geleyim der iyisimi ben çıkayım 🤷