Urasssss Bugün ☘️Mercimek corbasi ☘️patlıcan oturtma ☘️Mantarlı, kuru domatesli burlgur pilavı ☘️Cacik ☘️Hazır tatli Yarın için menü bakmaya giridydim yazayım dedim 🤭
Gizemis 🔵Yayla Çorbası 🔴Fırında bezelye,havuc,patates, garnitürlü köfte 🟠Arpa şehriyeli Pilav 🟢Magnolia (Muzlu,çilekli,bebe bisküvili)
Annesininkuzusu01 Yoğurtlu tarhana çorbası Patlıcanlı kabaklı türlü Dünden kalan pirinç pilavı Waffle😋
Metehan_ve_annesi Sebzeli şehriye çorbası Et kavurma Patates püresi Yoğurtlu patlıcan salatası Sütlaç
Burcukra HappyMom Bugün ki menüm Tekirdağ köftesi hazır aldık 😂 yanına çorba düşünüyorum bide magnolia 😋
Burcutsdmrr minicikanne kızlar bana yardım edin lütfen. Akşam misafirim gelecek ekşili köfte yapacağım. Yanına başka neler yapabilirim gikir verir misiniz?
Elifalknbbr Burcutsdmrr bende dün misafirlerime mantar çorba ekşili köfte barbunya pilaki sebzeli bulgur salata yapmıştım
selinberk Domatesli şehriye çorbası Etli karnıyarık Pirinç pilavı Cacık Keşke tatlı yapmaya da kuvvetim olsa :/
Kvsraykt 20 haftalık oldum bugün kontrolüm vardı 1 haftadır oruç tutuyorum doktorum herşey gayet yolunda dedi en son orucu sordum haftan müsait tutmaya devam edebilirsin dedi şunu demek istiyorum tutmak isteyenler için sadece bir kontrole gidin herşey yolundaysa devam edin akıldaki şüpheyle birşey olacak korkusuyla tutmayın
Biranneadayiiii Arpa şehriye çorbası Brüksel lahanasi dünden kalma Brokoli haşlama yoğurtlu cevizli zeytinyağli Eşime köfte ve patates kızartması Salata Hayırlı iftarlar 🤲🏻