minnakmucizem591 bende öyle düşünüyorum ama bakalım ğerşembe gidicem. Teşekkür ederim. 🙏🏻

afrasil evet oda gidicek önümüzdeki hafta doktora. Teşekkürler 🙏🏻

Nurayt keşke 2.kimyasaldan sonra genetik testi yaptırsaydınız kan sulandırıcı iğneye başlardınız hamile kalır kalmaz ben bi kere kimyasal geçirdim ve aşırı üzüldüm 4 tane kimyasal baya fazla

Delicesareti 4 kimyasal aslında şöyle oldu 3 ten önce yapılmıyor diye biliyorum genetik test. Bu ayki 4. tamamen süpriz oldu açıkcası. Çok haklısınız psikolojik olarakta yıpratıcı bi süreç.

Nurayt 1 kimyasalım var benim ama genetik testte pıhtılaşmam çıkmıştı kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma çıkıyor genelde

Nurayt benim doktorum 1 kimyasaldan sonra hemen genetik testi istedi ve kan pıhtılaşması çıktı sonra da iğneye başladım erkenden önlem alınmış oldu tabi doktordan doktora değişiyo ben şanslıyım ki doktorum işi riske atmadı çok yıpratıcı bi süreç gerçekten Allah kimseye yaşatmasın o kadar seviniyosun hayallere kapılıyosun sonra bi anda değerler düşüyo kötü bi durum

Delicesareti sizin adınıza çok sevindim ☺️. Sadece kan sulandırıcı kullandınız sanırım dimi.

Delicesareti çok soru sordum ama bişey daha sormak istiyorum. Genetik sonucunuzu özelde mi devlette mi yaptınız ve ne kadarda çıktı sonuç?

Nurayt bezmialemde yaptırdım canım ben 100 tlye yaptırdım 2 buçuk ay sonra çıktı sonuçlar

Delicesareti çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🙏🏻. Anladığım kadarıyla şuan hamilesin sağlıcakla al kucağına bebeğini ☺️

Nurayt evet canım çok şükür inş sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin sakın erteleme kan sulandırıcı kullanmadığın sürece kimyasal gebelik yaşayamaya devam edersin

Nurayt bende 1 kürtaj oldum 3 aylıkken sonrasında 2 kere kimyasal gecirdim genetik test yaptık benim kanımda pıhtılaşmaya meilli cıktı için okspar kullanmaya başladım şuan 36 haftalık hamileyim

Nurayt kan pıhtılaşması çıkıyor genelde. Coraspirin veriyor düzenli bebek denerken de oksapar kullandırıyorlar