Delicesareti sizin adınıza çok sevindim ☺️. Sadece kan sulandırıcı kullandınız sanırım dimi.

Delicesareti çok soru sordum ama bişey daha sormak istiyorum. Genetik sonucunuzu özelde mi devlette mi yaptınız ve ne kadarda çıktı sonuç?

Nurayt bezmialemde yaptırdım canım ben 100 tlye yaptırdım 2 buçuk ay sonra çıktı sonuçlar

Delicesareti çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🙏🏻. Anladığım kadarıyla şuan hamilesin sağlıcakla al kucağına bebeğini ☺️

Nurayt evet canım çok şükür inş sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin sakın erteleme kan sulandırıcı kullanmadığın sürece kimyasal gebelik yaşayamaya devam edersin

Nurayt bende 1 kürtaj oldum 3 aylıkken sonrasında 2 kere kimyasal gecirdim genetik test yaptık benim kanımda pıhtılaşmaya meilli cıktı için okspar kullanmaya başladım şuan 36 haftalık hamileyim

Nurayt kan pıhtılaşması çıkıyor genelde. Coraspirin veriyor düzenli bebek denerken de oksapar kullandırıyorlar

Tugce38 ne kadar güzel. Umarım bende 36 haftaları görebilirim bir gün ☺️ Sağlıkla kucağına al ☺️🙏🏻

Nurayt şuan gebe değilim coraspin hap kullanıyorum günde 1 defa. Hamilelik olursa kan sulandırıcı iğneye başlayacağız

Birumuteses29 ewet oksapar kullandım. 5 ay boyunca ikiz gebelikdi birinin kalbi durdu o yüzden 5 ay kullandırdı doktorum yanında birde bebe aspirini kullandım 5 ay