• Öneri
  • Aranızda microblading yaptıran var mı?

Askiletotomsu 2 yıl kesin belki 2.5 yıl bile olabilir tam hatırlamıyorum rahat kullandım hemen geçmedi, yaptırdığınız yerin kalitesine de bağlı kaliteli boya olursa hemen geçeceğini zannetmiyorum

Askiletotomsu valla yaptırdığın yerden emin ol yengem yaptırdı 2 yıldır kullanıyor ve çok çok güzel oldu cilt yapısı da önemli ama en az bir yıl kalıyor ne tarafta oturuyorsunuz iki tane yer önerebilirim giden herkes memnun 🙏

Şimdi benim de merak ettiğim bir konu var kızlar normal kaşınız çıkmıyor mu bu işlemde yinede kuaföre gidip aldırıyomusunuz kaşlarınızı nasıl ilerliyor süreç

Teacherella1 izmirdeyim ben ☺️kaliteden boyadan anlayamıyorum.
        Fotolara bakıyosun güzel iyi hoş .
        Ama sonra bı bakiyosun rengim yeşerdi morardı kizillasti yada çabuk çıktı diye şikayet eden edene

Seherfkni benim Kaşım hiç cikmiyo hiç aldırmadım canım bu yaşıma kadar .
          Ama içinde boşluklar var doldurulması gereken.onun için gidip yaptircam microbladingi

Seherfkni kaş çıkıyor sadece boşluklar varsa şekil bozukluğu varsa yada kaşınız yoksa dolduruluyor ben sekil bozukluğu için gitmiştim yeryer seyreklikler vardı yine kendi kaşlarım çıkıyordu ama kuaför çizim doğrultusunda alıyordu çok simetri duruyor.

Askiletotomsu benim önereceğim yer İstanbul da gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz bende gidicem doğum sonrasını bekliyorum ☺️

Askiletotomsu şöyle söyleyeyim ben beş yıl önce yaptırdım hatta başka şehirde yaptırdığım için rötuşa gidememiştim. İlk iki yıl süper hiç birşeye ihtiyaç duymadım sonrasında ise hafif kaş farı sürerek bugüne kadar geldim öyle sıfırlanmıyor yani benim çok çok az kaşım vardı boyarken zorlanıyordum şekil verirken en azından beş yıl geçmesine rağmen şeklini koruyor biraz farla yola devam ama emzirme bitikten sonra üzerinden tekrar geçirmek istiyorum. 5 sene önce İstanbul’da 750₺ vermiştim en iyisi olsun diye.

Askiletotomsu ben yaptırdım kuyruk kısımları 3 ayda açılmaya başladı başlangıç yerleri 1 yıldan fazla kaldı kuyrukları iyi yapamamış demekki yada o kısımlarım yağlı ondsn diyorum Micro uygulaması yağlı ciltte kalmıyor kuru ciltler de 1.5-2 yıl dayanıyor cildiniz yağlıysa pudralama+Micro bir arada yaptırın uzmanlarda bu şekilde tavsiye ediyor ben yaptırdıktan sonra öğrendim ne yazık ki 😁

Askiletotomsu bir de şunu kesin söylemem lazım ilk yaptırdığım an o kadar pişman olmuştum ki kop koyu ve çizgi çizgiydi insan önceki kaşından sonra gözüne o kadar farklı geliyor ki. Ama iki üç hafta içinde kabuklar dökülüyor rengi de oturuyor.

Askiletotomsu boya kalitesi ve uygulama yapan kişinin tecrübesi tabiki çok çok önemli. Ama en önemlisi cilt tipiniz. Ne kadar yağlı ya da kuru ? Sizin cildinize göre dayanıklılık süresi değişkenlik gösterebilir ☺️

Esra-dmr cildimdej pek anlamam
                  Cilt bakımına girmek gibi bı aptallikta bulundugum sıralar bakım yapan yer cildime karma derdi .

Kaşımı yapacak olan kişi cilt analizimi yapar mı acaba ki